anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema din care nu stiu cum pot iesi. Am o relatie de 2 ani, care nu prea mai merge asa cum vreau eu. Acum, cu totii avem prieteni carora le spunem problemele noastre. Asa am facut si eu, am inceput sa vorbesc din ce in ce mai des cu un vechi prieten care m-a ajutat de cate ori am avut nevoie si care este indragostit de mine. Acum, s-a intamplat inevitabilul si m-am indragostit si eu de el. Problema este ca am facut o gafa si i-am spus acelui prieten ca m-am indragostit de el si acum vrea sa ma despart de iubitul meu si sa ne casatorim. Il iubesc si as accepta sa ma casatoresc cu el dar el este cam uratel si gras si daca as fi cu el as auzi numai glume pe seama noastra. Nu vreau sa fim bataia de joc a nimanui, si nu stiu ce sa fac. Plus ca mi-ar fi greu sa il uit pe actualul meu iubit. Iar daca nu accept cererea in casatorie de la prietenul meu il voi pierde si nu vreau asta. Conteaza atat de mult aspectul fizic intr-o relatie?

8 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Offf...baiatu te iubeste, tu il iubesti. Vrei sa fii cu el. Conteaza fizicul pentru ca va trebui sa il suporti in fiecare zi. Dar nu pleca urechea la tot ce spune lumea. Il iubesti...ce mai astepti? Actualul poate e mai frumos, dar daca tie iti place de celalalt. nu stiu ce e in sufletul tau. Nu ma pot prontnta mai mult de atat

| cristimihailov a răspuns:

De ce nu incerci sa ii explici acelui tip situatia in care esti, in mod clar si impersonal.

Sa il pui ca intr-o perioada de cateva luni sa slabeasca si sa il ajuti cu asta, si apoi sa il pui sa isi schimbe look-ul?

In felul asta te vei atasa si mai tare de el.

Frumusetea conteaza atata vreme cat asta conteaza pentru tine.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma de slabit se slabeste, asa urat nu e daca te tenteaza ca doar nu faci fapte de caritate dar un carecter bun nu il gasesti asa usor. Daca amicul tau se poarta mai bine cu tine si crezi ca il placi asa cum e go go! Daca nu pas si next!

| 4343gddhkied a răspuns:

Ca sa iti raspund la intrebare: Daca iubesti si esti iubit\a nu conteaza aspectul fizic, nu conteaza ce zice lumea (parerea mea). Daca pentru actualul nu mai simti nimic, explica-i asta si veti ajunge la o intelegere:*! Mult succes! :**

| Adita1988 a răspuns:

Iti place sa umbli cu mai multi happy din 2 iepuri nu o sa prinzi niciunu...

| UnDezaxat a răspuns:

Ok, sunteti copii. Las-o asa.

| Ofataobisnuita1 a răspuns:

Frumusetea este trecatoare! Fa ce iti spune inima!
Ai grija si nu te lasa inselata de frumusete!

| Hakuouki a răspuns (pentru Ofataobisnuita1):

Nu spune nimeni ca va traii o mie de ani, frumusetea este intr-adevar trecatoare, dar conteaza cat vrem noi sa conteze, acum sa fim seriosi, daca tipul e urat pentru ea, nu va putea sa stea langa el mereu si nu va suporta glumele, relatia voastra nu cred ca ar merge prea bine. Dar poate nici tu nu esti model deci...Eu zic sa incerci sa recladesti relatia cu tipul cu care esti acum, cu el ai relatia si na...in orice relatie sunt probleme, dar nu uita, ca tu esti cea care "il tradeaza"