Ok, ai o stare anxioasă pentru o prostie fără importanță. Dacă simți că îți trece doar cu calmante, mergi și vorbește cu psihologul școlii sau cu un medic psihiatru.
În legătură cu problema virginității, fata MERITĂ să fie crezută. NU există niciun mod prin care să poți dovedi că nu era virgină, trebuie să ai ÎNCREDERE în ea. Unele fete nu au himen de la bun început așa că ăsta nu e un criteriu. Și dacă ea era super excitată înseamnă că vaginul era dilatat și umed, deci era NORMAL să-ți intre degetele fără probleme. Nu mi se pare deloc normal să-ți introduci degetele în vaginul ei practic dezvirginând-o și apoi să spui că nu crezi că era virgină. De unde știi că era în perioada menstruației? ți-a spus ea? poate era sânge de la himenul rupt.
Și să știi pentru viitor, poate că nu rămâi cu fata asta, nu are absolut nicio importanță dacă fata e virgină sau nu, ce a fost în trecutul vostru este total neimportant pentru relația actuală. Accept-o pentru ceea ce este ea, nu te lăsa influențat de ce spun alții sau știi tu din auzite, ai încredere în ea. Tu ești virgin? Dacă nu ești ți s-ar părea normal ca ea să se despartă de tine DOAR pentru că nu e?
Fii bărbat adevărat și ai încredere în fată că nu contează chestia asta Și pe viitor caută un loc potrivit pentru a face dragoste, nu în subsol de bloc!
Pai scuza-ma virgina fiind eu nu mas culca cu un baiat la subsol sau ***. prima oara se face mai romantic si totusi k fata esti emotionata speriata daca te va durea sau nu Gresala ta ca ai facut cu ea pe stop nu ai avut cum sa-ti dai seama ca e virgina sau nu! din pacate nu mai poti afla. insa din cate miai zis tu eu zic ca nu a fost! oricum nu ai cum sa te desparti de ea nefiind sigura daca a fost sau nu nu poti sa te iei dupa noi fiecare fata e in felul ei eu una am avut pretentia sa o fac in pat pentru ca ma asteptam sa ma doara.si asa a fost abia din a 2 a mers binisor. acum depinde funda?
Daca au intrat deja 3 degete e clar ca nu mai este virgina, te-a mintit, virginele in astfel de situatii se comporta altfel, dar ea s-a dat de gol acum ce sa-i faci? daca o iubesti o accepti asa cum e, daca nu despartate de ea, mintind pe cei din jur ca era virgina sh tu ai fost primul barbat al ei, alta solutie nu exista.Succes.
Poate i s-a rupt himenul in copilarie de la sport mai sunt cazuri.Sau poate sa dezvirginat fara sa isi dea seama de una singura si se poate totusi ca in lipsa himenului o fata sa fie virgina.
Buna seara. Parerea mea este ca tu ai foarte mare dreptate,nu este frumos ceea ce a facut ea,ma refer la faptul ca ti-a ascuns ca nu mai este virgina, eu cred ca trebuia sa fie sincera cu tine si sa-ti spuna de la inceput adevarul.Nu zic sa te desparti de ea, mai acorda-i o sansa dar pe viitor fi atent de fapt nu atent foarte atent, fiindca risti sa pici drept fraier datorita credibitatii tale.O seara buna.
Indignarea mea a crescut tot mai mult pe masura ce citeam intrebarea! Doamne Dumnezeule, cum e posibil sa existe oameni ca el?!
Si cum incepe... "am o problema enorm de mare". Apoi "dar eu nu prea am incredere, pentru ca stie ca daca nu mai e virgina ma dezpart de ea". Si de ce ma rog sa te desparti de ea daca nu mai e virgina?! Omule, tu nu o iubesti, tu esti un obsedat, iarta-ma ca iti spun! Nici nu ma mai leg de tampeniile pe care le-ai scris in continuare, pentru ca e pur si simplu incredibil! Cum poti sa ii faci asa ceva persoanei pe care se presupune ca o iubesti?! Cum?!
Si daca foloseste tampoane interne?! Asta sigur nu ti-a trecut prin mintea ta diabolica! Sau i s-a rupt himenul fara sa stie?! Sau e foarte elastic?!
Las-o dracu de relatie! O relatie se bazeaza pe INCREDERE, nu pe bagat degete in vagin!
Deci, atunci cand nu poti avea suficienta incredere in cineva, pur si simplu o lasi balta, nu faci chestii din astea!
Hai sa te intreb ceva. sa presupunem ca in viitor, pe cand vei avea vreo 25 de ani o sa cunosti o tipa, tot de vreo 25 de ani. ai pretentia sa mai fie virgina? daca da, atunci clar ai o problema. nu-mi dau seama de ce va intereseaza ce a facut partenerul/partenera in trecut atata timp cat totul va merge bine, va intelegeti si nu aveti probleme. mai conteaza daca s-a sarutat cu 3 sau cu 5 baieti in clasa a 7-a?
de fapt, nici nu mai inteleg ce se plimba prin capul unora. pe aici vad fete de 12, 13 ani care se dezvirgineaza singure si tu nu suporti ideea ca nu mai e virgina. mai iei si calmante pe deasupra singura problema pe care ai putea sa o pui, e ca s-ar putea sa te minta! altceva nu prea vad. pe vremea lu' mamaie era cam la fel. ca nu se insura barbatu cu femeia daca nu era virigna.
doar ca. vezi tu, intre timp s-au mai schimbat niste lucruri.
DA bine ba ca va doriti cu totii fete virgine, sa fie curate, iar voi sa umblati in toate partile cu altele spunindule ca le iubiti si alea alea numai ca sa se lase. LA ele nu va ginditi in acele momente, iar cind va insurati vreti fete virgine sa aveti. Smecheri mai sunteti voi. E problema ei daca mai e sau nu.
In primul rand.cati ani ai tu?
esti prost ))))))
Este bine sa iei calmante in continuare ca altfel nu ai cum sa te calmezi, prietena ta te minte ca nu mai e virgina, si tu esti atat de indragostit incat si in seara asta o sa mergi in subsol si o sa ii bagi degetele in p...a(puta)si o sa le scoti pline de sange, daca nu inseamna ca nu mai e virgina! Si cu parere de rau iti zic ca daca de fiecare daca cand mergeti subsol nu iti scoti degetele din p...a ei pline de sange inseamna ca de fiecare daca nu mai e virgina si atunci tu va trebui si te desparti de ea de fiecare data cand mergeti subsol.))))))
RRSecularHumanist întreabă: