| maria8anutza a întrebat:

am o problema. Este despre cea mai buna prietena a mea. Ea mi-a zis ca: A fost la prietenul ei acasa (el are 15 ani) si (ea are 14 ani jumate), si cand a ajuns acolo (ora16:30) sau jucat pe wii, au mancat ceva si sau dus in camera la el. Acolo s-au uitat la TV si intre timp ce se uitau el tot o pipaia de la burta in jos si apoi dintr-o data a sarit pe ea si a sarutat-o pe buze, apoi sa-u uitat in ochi unul la altul si au inceput sa se sarute cu limba, si se atingeau in locuri intime, pana sau dezbracat, amandoi au ramas in chiloti. Asa au stat in pat mai mult timp. De atunci ea se tot masturbeaza, si m-a intrebat daca sa continue ca nu se mai poate oprii, in fiecare zi se masturbeaza. Ce sa o sfatuiesc?

Răspuns Câştigător
| 1234abcd a răspuns:

Probabil e nerabtadoare sa faca sex(i-a placut ce s-a intamplat acasa la prietenu ei si probabil mai vrea)
nu e un lucru chiar asa rau ca se mastureaza in definitiv isi cunoaste propriul corp... poate cel mai bine pentru ea ar fi sa faca sex(pe bune, dea devaratelea nu sa sa masturbeze)si probabil dupa o sa vada cum e si o sasi satisfaca curiozitatea si pofta poate inceteaza si no sa se mai masturbezehappy

3 răspunsuri:
| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Nare ma nimic daca se masturbeaza nu face nimic nimanui asa isi cunoaste mai bine corpul

| iluminous a răspuns:

Sigur prietena ta are apucaturi de nimfomana. nu are cum sa stapaneasca asta. sincer vorbind

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru iluminous):

Tu ai idee ce ai scris aici?