| zuzolina a întrebat:

am o problema.este foarte complicat. La inceputul lunii septembrie un coleg ( M) m-a intrebat daca vreau sa stau cu el, nu imi placea de el, asa ca l-am rugat sa-mi mai acorde ceva timp. Am inceput scoala, iar dupa 1-2 saptamani un alt coleg ( i ) mi-a pus aceiasi intrebare.e foarte dragut baiatul dar. e cam vagabont ( nu ca nu mi-ar placea ). dupa 2 zile i-am spus : 'da.' si m-a sarutat direct. a doua zi a vrut sa ma sarute si am refuzat. vroiam sa-i zic ca m-am plictisit de el, dar n-a mai fost nevoie pentru ca el mi-a dat papucii. dupa 2 zile mi-a cerut sa ne impacam. am acceptam pentru ca simteam ca ma " prabusesc" fara el. De la un prieten de-al lui am aflat ca mai statea si cu una Luminita ( la misto). ne-am certat, bineinteles. Hmm, cred ca orice baiat ar fi facut laf el ( cred eu) pentru ca eu respingeam mereu si ii spuneam sa ma lase in pace, sa nu ma atinga. Ne-am impacat si certat iarr... in prezent nu stau cu nimeni. insa cand ne-am certat mi-a spun ca a stat cu mine la mistoo. e genu de baiat care nu arata exact ce simte si nu ar recunoaste niciodata. se da la toate fetele din scoala ..in special la minee... si ma intreaba cateodata ce legatura mai am eu cu el. ca el cu mine nu ar mai sta niciodata. insaa. :'( chiar nu cred ca ar fiiii riscat sa se umileasca atat la inceput in caz eu i-as fii spus nu, si stiind ca mie mi s-a propus de alt baiat sa ma "combin". m-a intrebat pe fb pentru ca in fata nu avea curaj sa spuna. voi ce credeti?
as vrea sa-l fac sa ma doreasca.ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| irrumator30 a răspuns:

Cati ani ai, Zuzolina? 14-15, pana in 18? Daca da, aceste sunt relatii adolescentine, azi suunt, maine nu mai sunt. Nu te mai stressa atat. Balta are peste foarte mult, asa ca, il poti uita, daca treci la urmatorul. Si daca nu-ti convine, il schimbi.

2 răspunsuri:
| ღDiissyღ a răspuns:

Fa-l gelos, ''combina-te'' cu alt baiat, poate un coleg.

| kynet a răspuns:

Uite un sfat... daca inveti la etajul 2 arunca-te pe geam cu capul inainte

daca inveti la etajul 1 incearca sa te rostogolesti tot cu capul inainte pe scari pana la parter

daca inveti la parter da-te cu capul de usa de la intrare pana se crapa usa sau capul tau

P.s NU imi lua sfatul in gluma. Te rog