Hmmm... ia'ti inima in dinti si spune'i toate chestiile pe fata, atunci daca si el va vre'a sa fie cu tine si daca si el te place iti va spune acelasi lucru daca nu inseamna ca chiar are prietena sa'u inca vre'a sa te faca geloasa... dar din cate am inteles eu ca se comporta cu tine nu este doar o simpla simpatie sa'u daca este se va transforma in sentimente adevarate
funda please
E posibila si varianta care ai spus`o tu, sa inventeze ca are o prietena.insa eu cred mai degraba ca aici este vorba de nesiguranta lui! Ii placea ca ati devenit prieteni, se simte bine insa se simte intr-un fel presat, l`ai intrebat daca te place iar el a raspuns ca te simpatizeaza asta insemnand ca vrea sa mai astepte putin! Lasa`l sa faca el primul pas pentru a avea o relatzie, deoarece daca il vei presa va crede ca o relatzie cu tine nu va merge niciodata!
Ce ar trebui sa faci acum este sa-l lasi sa te mai cunoasca sa-l faci sa creada ca tu vrei doar o prietenie de la el, sa nu-l stresezi prea mult cu sms`urile sau asa mai departe! Lasa`l sa faca el primul pas si atunci cand vorbeste cu tine si atunci cand iti va trimite sms, nu todeuna insa in cele mai multe cazuri asteapta sa sune el, astfel vei putea ajunge mai usor la inima lui!
Chiar conteaza ca are deja prietena? intrebare si u si poate o lasa pentru tine; sau fc bine si ii zici ca il placi /il iubesti, poate isi schimba si el sentimentele; e o posibilitate sa aiba prietena da sa NU il fc gelos ca ai si tu prieten multi baieti renunta! Succes