| VFC a întrebat:

Buna TPU.am o problema eu am 14 ani si. nu pot sa nu ma gandesc la fata care o plac dar mereu cand vorbesc cu ea ma pierd in ochii ei albastrii si frumosi si., pana mea nu pot sa ii zic ce simt, ca o plac,., nu am curajul asta si gata nu pot sa ii spun, puteti sa imi spuneti si mie secretul vostru?
Funda big grin

6 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Da, secretul nostru este curajul si barbatia. Gandeste-te ca nu are ce sa faca. Gandeste-te ca fiecare fata isi pierde cel putin 45 de minute in fata oglinzii in fiecare zi pentru a se aranja, pentru a se face frumoasa pentru ca tu si alti baieti sa o placa. Deci ea se pregateste pentru tine in fiecare zi. Este datoria ta sa te duci sa vorbesti cu ea. Fii barbat, dovedeste-i ca meriti sa fii cu ea.

| TheSupreme a răspuns:

Icearca sa faci pe desteptul cu ea, sa vb la inceput ca si cum ai glumi, ca si cum ati fi prieteni apropiati si atat, apoi poti sa intorduci in discutie un subiect mai personal, sa ii vorbesti de ce a facut nu stiu ce fata, cere`i parerea in legatura cu asta si apoi spune cv de genu " Sunt sigur ca tu nu ai face asa ceva" ori "Esti mult mai draguta decat ea" etc. si apoi ii vorbesti in continuare de ea: "Sunt sigur ca toti baietii se tin scai dupa tine, cine ar rezista la ochisorii astia albastri care se uita la tine asa frumos de te fac sa plutesti"

| MikyyLOL a răspuns:

Uita-te adinc in ocii ei si gandeste-te la cel mai frumos lucru cu tupeu atrageo cu cuvinte dulci si mierloase sau versuri din Eminescu...

| Life4Fun a răspuns:

Prinde curaj si spune-i.Nu exista alta solutie.

| AlLeYoana a răspuns:

Nu e niciun secret, dar trebuie sa gasesti momentul potrivit si curajul sa-i spui
Succes!

| mihamihai a răspuns:

Since sa fiu mi-am facut cont special sa iti raspund tie!
incearca sa ii spui sentimentele tale nu fa ce a zis tipul de mai sus nu o sa iti mearga! iti spun din propria experienta! am avut aceiasi problema pe la varsta ta(nu k acum as fi prea matur big grin) si nu a avut cine sa ma indrume si poate am ratat o ocazie importanta! deci fa-ti curaj si zii sincer ceea ce simti! nu te gandi ca o sa te faca nebun! tu gandeste-te cum o sa fie de o sa zica, ca e "dragut" sau ca are aceleasi sentimente! asta o poti afla doar aratand sentimentele tale!happy