| HArdMission a întrebat:

Am o problema.Eu sunt cu un baiat de ceva timp si il iubesc enorm, dar problema este ca stie toata scoala ca suntem impreuna iar diriga si alti profi ne au vazut cand ne sarutam.Vineri avem sedinta cu parintii iar mie imi e frica sa nu cumva sa ii spuna diriga mamei.Ea e foarte stricta si nu cred ca daca asi discuta cu ea si i asi spune cat il iubesc m ar intelege, deoarece asta am mai facut odata si a iesit urat.Ce sa fac? Nu vreau sa ma despart de el :-s Multumesc anticipat pentru sfaturi!:*

Răspuns Câştigător
| DrAg0SLykoz a răspuns:

ROAGATE la dumnezeu sa nu-i spuna si nu cred ca mama ta iti va face ceva(sau daca ma gandesc mai bn...iti va face)de obicei profii nu sunt de acord cu(ma chinui sa vb cat mai decentlaughingsurutatul in scoala...dar, tine minte:::::NU E BN SA ASCULTI INTOTDEAUAN DE PARINTIwinking eu ma cert cu mama si cu tata in fiecare zilaughing
Sedinta e cea mai ingrozitoare chestie care se poate intampla la scoalasad. Cand aud ca diriga face sedinta imi vine sa plec de acasa.Si ca sa iti faci o idee despre ce se va intampla:mata ta(de fapt parintiihappyo sa fie impotriva relatiei tale(dc?, nu stiu) dar daca ai noroc si sper ca macar tu sa ai daca eu n-amlaughing te va lasa sa te vezi cu el in continuare
Chiar daca se va impotrivi tu sa nu te dai batutawinking

| HArdMission explică (pentru DrAg0SLykoz):

Cand am inceput sa citesc raspunsu tau mi am zis : Aww...sa vezi ca baga o frica in mineee, cine stie ca imi zice asta...Ca ma omoara sau nu stiu ce.Dar apoi sa stii ca m-ai mai incurajat.Multumesc

| HArdMission explică (pentru HArdMission):

M-a*

18 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O prietenie frumoasa nu cred ca deranjeaza pe cineva. Pupaturi pe holurile si in curtea scolii, in fata profesorilor, nu e de fala nici pentru voi, nici pentru parinti. E bine sa-i spui mamei, sa stie ce o asteapta la sedinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il iubesti mama ta nu are de ce sa fie impotriva..Nu e logic.Dar desigur ca poate trebuie sa il cunoasca si ea sau sa ii spui..De asta poate sa se supere.Dar e viata ta nu a ei. Deci...Depinde ce fel de mama ai

| HArdMission explică (pentru anonim_4396):

Mda... mama e cam toanta, dar mersi de sfat!

| anonim_4396 a răspuns (pentru HArdMission):

Npc.Poate ar trebui sa vorbesti cu mama ta..Si cine stie. Poate nu e chiar asa de toanta.Ce in tinerete nu a avut si ea prieten?

| Mirunelu a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa vorbesti cu diriginta ta sa ii explici ei situatia si sa o rogi sa nu-i spuna mamei. Dupa aceasta discutie i-ar spune doar daca e o scarba de diriginta.

| HArdMission explică (pentru Mirunelu):

E o scarbaa! te asigur!

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Nu ii spune mamei tale ca il iubesti ca nu va merge spune-i ca ai...ani si vrei si tu sa stai in preajma unui baiat care sa te protejeze. da zii asta daca ii zice diriga da nu cred ca o sa ii zica ca nu are treaba diriga cu asta....bafta!

| Dydy95 a răspuns:

Dar cred ca diriginta ta isi da seama ca e ceva normal sa ai un prieten daca ai de la 12 ani in sus. Asa sunt copii acum. Nu ai ce sa le faci. Ma rog. daca totusi diriginta ta nu e de treaba, incearca sa ii explici mamei tale ca iti place foarte tare de el si ca si prietenele tale au un iubit si e ceva normal acum, nu mai este asa cum era cand era ea mica. sau poate mama vrea doar sa te protejeze (poate esti mai mica etc.)Sper ca te-am ajutat Cati ani ai? P.S.: data viitoare tu si cu prietenul tau, incercati sa mergeti intr-un parc, undeva unde sa nu fie aproape de scoala.

| HArdMission explică (pentru Dydy95):

Am 13 ani jumate big grin.aa..si sunt cu el de aproape 5luni

| Dydy95 a răspuns:

De cat timp esti cu el?

| DrAg0SLykoz a răspuns:

Sa nu incerci sa vorbesti cu diriga ca iese rau...credemahappyChiare daca e o scarba sau nu(si a mea e o scarba ordinara)

Astazi am vrut sa vorbesc si s ai zic ceva gen: m am despartit de el si va rog sa nu i spuneti nimic mamei la sedinta...dar apoi m am ganditt: baaa' da ' proasta mai sunt. Daca eu recunosc in fata ei si dupa fac mai rau?laughing asa ca m am razgandit si las sa pice cum o fii

| DrAg0SLykoz a răspuns:

Insfarsit o persoana care gandeste de 2 ori inainte de a face un lucrulaughing. Bravo... poate ca stia deja, dar daca nu stia si ii spuneai era rau. Oricum, nu doresc nimanui sa fie parat la o sedintastraight face(stiu cum estraight face

A trecut si sedintalaughing.A fost ok faza cu mama. Diriga i'a spus, dar mi-am dat seama ca baiatu' ala nu merita atatea sacrificii.Ne am despartit

| DrAg0SLykoz a răspuns (pentru HArdMission):

Scuze ca intreb dar ce sacrificii ai facut?happy

Pai.M'am certat cu toata lumea pentru el.Adica m am certat cu prietena mea cea mai buna.Si multe alte chestii de genul, nu te gandii la prostii