| DeeAndrEeA a întrebat:

am o problema sad. eu sunt cu un baiat si la serviciul meu am un coleg foarteeee dragut. am adresa lui de e-mail si vorbim dar dintr-un moment mi-am dat seama ca iubitul meu a inceput sa nu ma mai bage in seama si sa nu mai imi raspunda pe mess de cand a plecat in franta. ei acum ce sa fac? sa ma despart de el pentru colegul meu? ajuta-ma TPU sad

Răspuns Câştigător
| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Incearca totusi sa vezi ce are de gand prietenul tau din Franta. Poate are probleme cu netul si nu primeste mesajele tale sau el nu poate scrie (eu am patit asta cu o fata)... sau la telefon nu da bip, mesaj sau telefon ceva? Sau nu are telefon?
Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el ca sa nu afli pe urma ca de fapt el vroia sa vorbeasca cu tine dar nu putea (in fine, ideea e ca daca vroia cu adevarat sa vorbeasca cu tine, atunci o facea).
Intre timp ala de la munca poate sa mai astepte daca chiar te vrea. Iti recomand sa il cunosti mai bine si dupa orele de munca, sa afli cat mai multe despre el ca sa stii daca e ceva mai mult decat "foaaaaaaaaaarte dragut". nu de alta dar daca doar faza cu dragut te atrage cu adevarat atunci nu o sa fie ceva interesant (apropo e cam naspa cu serviciul daca o sa va certati si nu merge treaba ca o sa va vedeti mereu si... in fine, depinde acum de cat de naspa o sa fie despartirea, si pentru cine.
Incearca totusi sa te vezi cu baiatul de la munca daca iubitul nu mai da semne de viata (dar zi ca ai prieten dar nu sti ce se intampla pentru moment in caz ca incearca sa se dea la tine sau sa te sarute). Si ii zici ca nu-ti place sa-ti inseli iubitul, si dupa ce clarifici treaba cu el o sa vezi unde o sa duca "that thing" dintre voi. happy

6 răspunsuri:
| St3fU a răspuns:

Nu stiu daca is in masura sa-ti raspund ca is mai mic.dar eu zic sa vorbesti cu el si sa clarifici situatia. Spune'i ca te deranjeaza ca s-a racit fata de tine si intreaba'l ce are de gand. In cazu in care iti zice ca nu vrea sa va despartiti dar tot asa se comporta, spune'i ca va despartiti definitiv si gata, pentru ca daca nu'i spui nimic, el poate sa se intaorca dupa o vreme si sa urle ca tu l'ai tradat si bla bla blachatterbox. Oricum relatiile la distanta nu's relatii, asa ca asta e inca un motiv in plus sa va despartitiwinking.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cel mai probabil iubitul tău fie este foarte ocupat (bănuiesc că n-a plecat în Franţa să-şi facă poze cu La Tour Effel).
Sau, dacă nu e aşa ocupat, se gândeşte doar că tu deja oricum ţi-ai găsit pe altcineva sau eşti foarte aproape de asta. Şi... se pare că are dreptate.
Ah... şi încă o chestie, tu de ce nu-l "bagi în seamă" pe el? Ah scuze, ai zis deja... pentru că eşti ocupată cu colegul "foarteeee dragut" de la muncă.

| Romelya314 a răspuns:

Doar inima ta iti poate da raspunsulwinking Daca intr-adevar il iubesti pe baiatul acela, vei astepta pana se intoarce, si atunci puteti clarifica situatia, sau poti sa ai o dicutie cu el, pe mess sau la tel, chiar daca este dincolo si sa-i ceri motive pentru faptul ca nu-ti raspunde. Cat despre colegul tau dragut. hmm, nu stiu ce sa zic, pana primesti raspunsul de la iubit, incearca sa-l cunosti mai bine pe coleg, insa nu ambala lucrurile, cunoaste-l ca pe un potential viitor iubit, sau prietenhappy

Multa bafta

| Extasy_2251 a răspuns:

Poate ca el si'a gasit pe cineva in Franta, intreaba'l daca chiar are si daca da.atunci despartate de el si cautati fericirea langa colegul tauwinking

| maybetoday a răspuns:

Dragalasa mea.de multe ori ne aflam in asa situatii si nu stim cum sa procedam. iubirea+prietenia.ehhh.daca ar fi atit de simplu.scrie mesaje pe net, pina iti va raspunde nu te lasa batuta.o sati rs odata si odata. sau alta iesire nu-i mai scrii nici tu, pina la urma o sa inteleaga ca a fost ridikol si cam copil la minte.mai scrie-i si tu ca cu colegu sunteto doar prieteni,ca il iubesti pe el,si vorba voastra nu inseamna decot prietenie,mai spune-i ca e prost sa gindesca asa, spune-i ca el konteaza totul pentru tine dar ai nevoie si de prieteni, caci aziu iubirea este miine nu-i dar prietenii trebuie sa fie mereu! iata!
parerea mea! daca nu te va intelege deci inseamna ca ne te iubeste si ca cazul acesta e doar un drum spre a te lasa.e o prostie din cauza unui prieten sa va despartiti! fii desteapta! noi putem doar sa te ajutam cu o parere insa tu decizi ce faci si decizia ta inseamna cel mai mul! pa pa un sarut si fii desteapta!

| fgch a răspuns:

Pai incearca sa iti amintesti daca nu cumva ai fost tu prima care a devenit mai rece.De obicei asa se intampla, cand apare ceva nou in viata ta incepi inconstient sa iti neglijezi trecutul si lucrurile din trecut. Daca tu ai inceput sa fii mai rece prima, e posibil ca ceea ce simti acum din partea iubitului tau sa fie un recul.Gandeste-te bine, fa o lista mentala cu ceea ce ai facut tu si ceea ce a facut el.E posibil si ca iubitul tau practic sa nu aiba timp sa iti raspunda.
Oricum cum, din cate inteleg din "a ma despart de el pentru colegul meu" eu cred ca tu tinzi mai mult in a fi cu colegul tau decat cu iubitultongue.Inca odata, pune-ti gandurile in ordine, si dupa aceea ia o deciziewinking. Multa bafta