| owesome a întrebat:

Am o problema. eu tot timpul iau lucrurile prea in serios ( cele legate de prietena mea ). Tot timpul iau in considerare orice zice. De exempul azi mi-a zis ca mie imi plac lucrurile siropoase mai mult ca ei, ceea ce e ciudat fiinda eu sunt baiat iar ea e fata.
Ma supar din aproape orice greseala mica a ei si ma gandesc foarte mult la relatia noastra ( care decurge excelent ).
Stiu ca unii baieti au problema asta, in special cei care au fost timizi cand erau mai tineri ( ca si mine ).
Cum pot scapa de aceste sentimente? Nu vreau sa ma supar atat de usor. dar nu pot sa nu o fac deoarece o iubesc foarte mult.

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Singurul sfat pe care ti-l pot da este pur si simplu sa nu te mai gandesti la probleme. Incearca sa vezi lucrurile bune din relatia voastra. Bucura-te de momentele petrecute impreuna, nu le analiza partile negative cand esti singur. Si nu ii mai tot spune ei ce te deranjeaza, mai ales daca sunt mai neimportante.
Nu mai fi asa suparacios! Cum ziceam, bucura-te de momentele petrecute impreuna si gata. Treci peste micile greseli, ca astea doar te fac sa fii mai nefericit, iti distrag atentia de la lucrurile importante.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu ai pune tot la suflet nu te-ai mai supara asa usor

| owesome explică (pentru mona):

Nu pot sa nu pun la suflet...

| Oaste a răspuns:

Da o laba

| owesome explică:

Multumesc anticipat.