Cam multe dorinte. Depinde daca ai si har pentru a deveni si practica una dintre meseriile respective.Succes.
Lasa filmele americana si coboara cu picioarele pe pamant! Inainte sa iti pui astfel de probleme intereseaza-te ce inseamna sa fii medic, medic legist sau detectiv in Romania. Vei ramane cu variantele scris-actorie, te asigur. Iar pe astea doua le poti imbina foarte usor
Daca esti medic legist, n-o sa ai timp sa fii si detectiv, adica sa stai cu orele sa urmaresti oamenii.
Cat despre medicina: ori alegi medicina legala ori alta ramura (generala, chirurgie, ortopedie, neurologie etc)
2 sfaturi:
- nu te mai uita la filme, ca viata reala nu are nicio legătură.
- gandeste realist si renunta la idealuri gen fetita de 5 ani care vrea sa devina balerina, cantareata, fotomodel si doctorita
Fa-ti un plan provizoriu. Poti sa le faci pe toate, dar nu deodata. Ai o viata inainte. Observa care orientare e mai potrivita pentru fiecare etapa a vietii tale si incearca sa stabilesti o ordine, eventual chiar legaturi intre ele. Si eu vreau sa dau la medicina din clasa a 7-a inca, acum sunt a 12-a), fac tobe de vreo 5 ani si sport de cand ma stiu. De 2 ani ma pasioneaza foarte mult gatitul. Nici eu nu prea stiu in ce parte sa o iau, dar mi-am facut un "desfasurator aproximativ". Succes!
anonim_4396 întreabă: