| Chachi913 a întrebat:

Am o problema faza e ca acum câteva zile cand vorbeam cu băiatul pe care îl plac la telefon l-am întrebat daca ma place si a spus ca da dar a spus dar si după a mai spus ca o sa aflu in curând. Si aseară l-am sunat si a spus ca nu știe straight face deci numai înțeleg nimic. Tot ce stiu este ca tine la mine chiar foarte mult. Ce sa cred eu as vrea sa fiu împreuna cu el dar sunt si alte probleme. El trebuie sa renunțe la un baiat pentru mine si a spus ca va renunța si mi-a promis sigh nu stiu ce sa ma fac chiar îl plac si cand ma gândesc la el parca imi vine sa plâng crying măcar daca ați putea sa imi dați niște sfaturi v-as mulțumi sigh!

Răspuns Câştigător
| Emmeii a răspuns:

Bună.
Ştiu bine cum e să fii zăpăcită complet din cauza unui băiat pe care îl placi foarte mult. Dacă ţi-a zis deja că te place, de ce ar mai da înapoi? Nu cred că există vreun anume motiv.

Mai lasă-i spaţiu să se gândească, fă-l să te placă cât mai mult şi dă-i de înţeles că îl placi. Ideea e să ai răbdare. Dacă chiar te place şi ţine la tine, e mai mult decât probabil că veţi fi împreună. (:
O zi bună să ai şi baftă!

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu faci nimic, stai și vezi ce se întâmplă...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se intampla intodeauna... Si mie mi s-a intamplat, insa te place dar totusi exista un ''dar'' acel ''prieten'' de care ti-a zis se poate sa te placa si el, sau ti-a zis ca te place doar ca sa nu iti starneasca sentimentele alea de ''deznadejde'' adica sa te faca sa te simti bine, eu zic ca ar trebui sa incerci sa-l saruti, daca te accepta inseamna ca te place si ca vrea sa fie cu tine iar niciun obstacol nu vă va sta in cale, insa daca te respinge inseamna ca nu ii place de tine, asta este, viata merge inainte nu trebuie sa fim ''in limba'' dupa niciun baiat, o sa gasesti altul mult mai bun. Succes! Si sa ne tii la curent cu ceea ce ai rezolvat! Puup :*

Răspuns utilizator avertizat
| delyaaaaaa a răspuns:

Aaaa...sti in general baietii sunt cam timizi, ti-a zis da si dupa i-a fost greu sa iti mai zica o data, iar faza cu renuntatu la prieteni...aiceea e problema.El se gandeste in felu asta. daca se desparte de tine nu ma-i are nici prieteni..si ii ie cam greu sa renunte la prieteni..asa ca eu zic sa vorbiti toti trei