| kidaaзo3 a întrebat:

Am o problema. Faza e ca m-am mai sarutat de cateva ori cu baieti, dar, ieri cand am iesit cu un baiat si a incercat sa ma sarute pur si simplu mi-a fost frica. nu stiu de ce. Mi-e frica deoarece poate nu mai sarut la fel de bine sau ca el ar putea rade de mine, desi nu e genul, dar asa sunt eu. mai emotiva. Cum as putea sa scap de aceasta frica?

Răspuns Câştigător
| Anonimus77 a răspuns:

Stai sa iti spun ceva foarte important ce ar fi onorabil sa tii minte. Nu exista oameni care saruta bine si ca saruta prost, ci doar senzatia/placerea/dragostea care este in capul tau. Un sarut trebuie sa fie la timpul lui si pur si simplu faci ce stii tu personal nu e pe bune sau rele aici. Bafta

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Phini a răspuns:

happy Iti e frica si ai emotii deoarece il iubesti si ca a fost primul sarut dintre voi. nu o sa mai ai probleme pe seama asta, o sa te obisnuiesti. Te pup, succes!

| Valleria a răspuns:

Probabil din cauza ca nu ti-a facut nimeni complimente dupa ce te-ai sarutat. Gindestete ca el o sa te conduca si nu va trebui decit sa il urmaresti.

| DiannaM94 a răspuns:

Infruntand-o. Saruta-l fiindca el nu e diferit de ceilalti baieti.
Esti emotiva cu el fiindca il placi si vrei sa fie perfect.
Nu-ti fie frica, doar fa-o! ^_^

| ArdnaxelaALEalexandra a răspuns:

Buna! Si eu sunt la fel de emotiva... uneori am complexe legate de propria persoana, desi stiu ca nu e deloc bine.Pur si simplu aceasta emotivitate ne afecteaza viata sociala, iar in final ceilalti ne vor considera niste ciudati. Trebuie sa avem acea putere interioara pentru a ne putea invinge emotivitatea. Iti spun din proprie experienta ca emotivitatea ne face sa nu mai stim sa comunicam, ceea ce duce la un esec total in toate planurile. Stiu ca am deviat de la subiect, dar crede-ma ca este mai important sa invingi tu timiditatea aceasta, dar pentru tine ..nu pentru alte persoane. Persoanele ca si noi sunt deseori intelese gresit, desi noi avem niste semtimente pure doar ca nu putem sa le expunem in fata celorlalti. Cred ca ai inteles mesajul meu :*, daca doresti sa mai vorbim, contacteaza-ma : barbu.alexandra96. Pupici si ai grija de tine