| Boboc_Alexia_1990 a întrebat:

Bună TPU
Am o problemă foarte foarte mare
Am aflat că iubitul meu este verisorul meu de gradul 2. sad

El nu stie. Si nu prea as vrea să îi spun deoarece nu am iubit pe nimeni mai mult decât il iubesc pe el.
Nu stiu ce să fac
Va rog să mă ajutați!

P.S. Eu am 17 ani si ăsta este contul verisoarei mele

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea ca intre voi sa nu existe nici-o legatura de natura genealogica deci nici genetica. In consecinta este inutil sa-ti faci probleme de constiinta. Comporta-te in continuare ca si pana in prezent si continua sa-l iubesti la fel. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu trebuie să faci nimic, înrudirea e suficient de îndepărtată ca să puteți fi împreună.
Poate biserica să aibă obiecții, dar asta nu e ceva de care să vă împiedicați neapărat.

| minrest a răspuns:

Chiar si verii de gradul unu, verii primari se pot casatori, dar fac in plus o cerere, verii de gradul doi nu au nici o problema.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Trebuie sa ii spui cat mai repede posibil si sa va despartiti!

| Ionut_Dan_1998 a răspuns:

Stii ca iubirea invinge toooot,
N-as fi crezut ca am sa poooot! laughing
Nu-i bai, merge sa fii cu el, Sunteti gradul 2! E destul de indepartat! Aia din Vaslui se cordesc intre ei de cand sunt in mamele lor... Sa va tina copii!

| Pungasul89 a răspuns:

1.E ilegal.
2.E incest.
3.Copii vostri vor avea handicapuri.
Ce spun cei de mai sus e ceea ce vrei sa auzi pentru a le da funda.Pentru ca iti dau o veste proasta o sa iti stric dispozitia si desi te ajut imi vei purta pica, dar asta e realitatea.

| Annamaria21 a răspuns (pentru Pungasul89):

Ce treaba are ca sunt verisori de gradul 2? Nu e incest draga, ca nu au acelasi sânge, nu sunt frați sau versori de gradul 1. Si inca ceca, de unde pana unde ai auzit tu ca ca incestul e ilegal? laughing)) poate e ilegal acolo la dumnezeul ala al tau in care crezi, dar la noi, pe pământ, nu este, si ti am spus, nu este incest, copii nu vor avea handicap, nu handicapuri, ca sa stii pe viitor, nu vor avea handicap pentru ca ei doi nu sunt frați sau tata si fiica sa aibă aceleasi celule, ca sa aibă copilul handicap, asa ca te rog sa te abtii daca nu esti informata cum trebuie, mai trebuie sa te documentezi putin