| kosaguero95 a întrebat:

Am o problema foarte grava sad Iubita mea, in varsta de 18 ani, era intr-o perioada in care nu ii mai venea ciclul menstrual. Ea mi-a recumandat sa facem un test de sarcina, care a iesit pozitiv sad
acum 2 zile ea a fost foarte stresata, a mers mult pe jos, a ridicat si ceva greu, iar ieri dimineata mi-a spus ca s-a trezit intr-o ""balta"de sange sad
ce s-a intamplat? daca ar fi fost sarcina, oare a pierdut-o?
ce sa fac?
Multumesc anticipat! :*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,a fost sarcina si a pierdut-o, a avut un avort spontan.
Sa mearga de urgenta la medic, sa nu stea asa, e un mare risc, are nevoie de consultatie si tratament!

| kosaguero95 explică (pentru greece12):

Multumesc!

| greece12 a răspuns (pentru kosaguero95):

Nu ai pentru ce, vezi de sanatatea fetei, ca nu-i de joaca!
Sper sa fie totul bine, in final!
Multa sanatate.

9 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este posibil să fi fost vorba de un avort spontan!

TREBUIE să meargă URGENT la un control ginecologic şi să facă o ecografie ovariană!

Toate cele bune.

| Alcyon a răspuns:

Voi sunteti normali? Vede ca-i curge sange si nu se duce urgent la medic? Stati si intrebati pe forum ce se intampla?! Nu e de joaca cu asta. Exista sarcini extrauterine, care-ti pot pune in pericol viata. Au fost femei care-au murit.

| LoriLoL a răspuns:

Mai mult ca sigur a facut-o intentionat si uite ca i-a reusit! iar tu...ne mai intrebi ce s-a intamplat.

| LoveTenis a răspuns:

Frate,serios acuma mai trebuie sa iti zicem ce sa faci? laughing Nu ii evident ca trebuie sa o duci la un medic ca sa ii dea un tratament! Oricum s-ar putea sa va bucurati ca nu ati facut asa repede un copil...

| Kirito21 a răspuns:

S-a trezit intr-o "balta" de sange si tu ne intrebi pe noi ce sa faci? Evident ca trebuie sa mearga de urgenta la medic, poate fi vorba de un avort spontan ce poate duce la complicatii.

| fKn a răspuns:

Ori a avut menstruatie peste sarcina ori a avut un avort spontan. sa se duca imediat la doctor.

| kosaguero95 explică:

Va mulțumesc tuturor! voi urma sfaturile voastre!
toate cele bune!