Amice nu te panica! Gandeste-te ca ea poate ascunde adevarul astaa de altii! Eu zic sa nu te mai plangi atatCu timpul o sa ii placa de tine
Bai cascatule, iubirea in taina este cea mai mare teapa pe care ai putut sa ti-o tragi si n-am inteles, viata nu mai ere rost daca ea nu te place!? Stii ce face viata cu tipi slabi ca tine, ii pierde pe drum. Dezmeticeste-te bai papitoiule din iluzia asta care ti-a ocupat mintea, nici nu ai gustat din marile incercari de la viata si ai capotat pentru propiati idiotenie de "indragostit in taina" si nici macar nu ai avut curajul sa abordezi ceea ce-ti place si te plangi ca o muiere proasta. Amicul tau cred a vrut sa te trezeasca din nebunie visatorule iar raspunsul dat de tipa mi se pare firesc, nu oricui la o asemenea intrebare ii spui ceea ce simti si gandesti. Daca ai ceva barbatie in tine si observi ca tipa are ceva simpatie de tine abordeaz-o indiferent de rezultat, vei castiga o experienta de viata, aceea de a invata ca nu tot ce zboara se mananca, nu tot ce iti doresti o sa si ai si nu toate ti se cuvin de la sine ci trebuie sa lupti pentru ele, daca nu, traieste-ti ţăcăneala.
Sa fiu sincera nu mi-ar placea sa m sune prietenul baiatului care ma place.E posil ca fata sa se intimidat si sa nu stie ce sa-i zic si a zis asa. Si tu chiar crezi ca ea si-ar fi deschis sentimentele unui baiat strain pentru ea.Sau e posibil ca fata sa nu te placa, dar toate acestea le poti afla de la ea. Unica ce poti face tu este sa vorbesti cu ea si sa ii spui despre sentimentele tale. Daca chiar tii la ea si iti este frica sa o pierzi vei gasi puteri sa ii vorbesti despre sentimentele ce le ai fata de ea. Multa bafta si curaj.
Bai frate! Dar ti la ea daca de 3 ani simti asta fata de ea.Eu sunt fata si am 17 ani. Cel pe care il plac acum, initial nu imi placea de el, chiar eram aroganta cu el. Dar el, dupa 3 luni, a avut curaj sa isi exprime sentimentele fata de mine. Initial, cand am auzit asta am avut o reactie ciudata. Stiam ca ii place mult de mine, dar eu o tineam una si buna ca "doar amici". El cu toate ca vedea atitudinea mea indiferenta continua sa imi demonstreze ca tine la mine chiar daca uneori eu ii omoram si ultima speranta. Si a meritat sa lupte, dar pe fata, eu vazand lupta pe care el o duce. Acum stiu ca tine mult la mine si ca are sentimente destul de profunde, iar eu, cea idiferenta si aroganta de la inceput, acum il plac si tin la el mult, si am sentimente destul de profunde fata de el. Cei drept, nu suntem inca impreuna, dar avem un fel de relatie, ne marturisim cat de mult tinem unul la altul si cand ne vedem.ei.ne mai si pupacim . Deci daca chiar ti la ea(si sunt convinsa ca ti), demonstreaza'i asta ei, arata'i cat lupti pentru ea si vei vedea ca chiar daca face ea pe firoscoasa, o sa inceapa sa ii placa de tine. Hai sa iti vand un pont despre noi fetele.Nu conteaza in primul rand sa fie frumusete rara baiatul, sa fie dragutel, conteaza ca ea sa se simta pretuita si apreciata, sa vada ca ti la ea, sa se simta ca cel mai de pret lucru al tau. Desigur, asta daca ea e cu capul pe umeri, daca e vre'o mata(pisicuta) d'aia de se da pe langa toti ca sa profite...desigur lucrurile se schimba. Dar daca tie iti place de atata timp de ea.nu stiu de ce tind sa cred ca e o fata cuminte. Nu stiu cat te'am ajutat, dar macar am incercat. Take care :*
Pai ba, u ce astepti lol? 3 ani si ai stat ca prostu fara sa'i zici e normal sa reactioneze asa u vrei sa bati din palme sh sa o ai? grabeste'te pana nu pune altu mana pe ea
Bai deci ma mir ce raspunsuri dati! Prima data stai calm si nnu te panica.Ea si oricare fata ar ascunde faptul ca ii place de un baiat de gura la altii din jurul vostru...Da add la idul meu si mai vb acolo alexandrapisicutza85