| ionika17 a întrebat:

Tpu.Am o problema foarte mare, este vorba de o fata care o plac foarte mult ( este de la mine din scoala)! Problema este ca pana acum nu am facut nimic ca sa intru in vorba cu ea,(din cauza indoielilor, frica de refuz) si ne-am intalnit de multe ori fata in fata! Cand ne intalneam nu isi lua privirea din ochii mei, ca si cand ar fi vrut sa imi spuna ceva, asa am simtit eu, acum nu stiu! Dar intr-o zi am vazut cu inca doua de la din clasa, in parc si unu dintre ei se tot dadea la ea sa o sarute, apoi nu stiu ce sa mai zic! Si mai este o problema acum de o saptamana nu am mai vazut-o la scoala (are practica), si nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa dau de ea, nu stiu daca are prieten, etc! Va rog un sfat va rog!

Răspuns Câştigător
| schmoll a răspuns:

Buna ionikahappyDaca stai in fata calculatorului nu rezolvi nimic,nu o sa vina ea sa te cauta,fa-ti curaj caut-o,asteapt-o cand vine de la ore,baietii se da la fete,asta nu inseamna ca e cu el,fi tu mai destept vorbeste frumos cu ea,este de ajuns un buna ce faci(venind din suflet,conteaza si intonatia si cum i te adresezi)si conversatia va incepe, ia-ti inima in dinti, daca te refuza, nu e capat de tara, da macar sti ca ai incercat, o sa fi impacat cu sine

3 răspunsuri:
| asdfghjhghkjj a răspuns:

Eu am o intrebare... este cumva lesbi? sau bisexuala? ca din povestea ta asta se intelege.

Răspuns utilizator avertizat
| Paizan_Mara_1992 a răspuns:

1.Zici ca este de la tine din scoala2.Inseamna ca esti in ciclul primar sau gimnazial3.Acum depinde de cati ani ai ca mi se pare cam devreme sa fi la scoala si sa ai iubit/iubita....asta cred eu...4.Cati ani ai de iti place deja de cineva?