Vorbeste cu parinti cel mai bine
si daca vine vorba de avort... mai bine il nasti si apoi il dai la casa de adopti
Offf chiar i-mi pare foarte rau pentru tine tu nu crezi ca el doar asta a vrut de la tine sa se culce cu tine? nu stiu ce sa zic dar sa ai grije de acum inainte ce vei face ca nu e bine sa ai incredere mai in nimeni, eu zic asa sa lasi lucrurile cum au picat iar daca tu poti si ai conditi te rog din suflet pastreaza copilul, daca tu vei face avort o sa platesti foarte scump in viata, crede-ma ca este un pacat foarte mare ca si cum ai ucide pe cineva
si mai tarziu s-ar putea sa te bucuri foarte mult daca il pastrezi sper sa iei decizia cea mai buna bafta
Sincer numai pot in momentele astea as vrea sa mor nu imi vine sa cred ca dupa ce spunea ca ma iubeste m-a lasat pur si simplu fara sa fac nimic
Din pacate nu-ti pot spune decat ca e timpul sa ceri ajutorul mamei tale, este singura persoana in care acum trebuie sa ai incredere.
Vorbeşte cu părinţii, trebuie să-şi asume responsabilitatea.
E incredibil că nu prea suntem afectaţi de asemenea caz, deoarece se întâmplă tot mai des...
?
SI de ce sa nu faca avort? Ca doar toata chestia asta a fost un accident, nu din buna voie.Si in plus, cum cresti un copil intr-o familie fara tata? Si ce va face cand va creste? V-a afla ca tatal lui nu i-a pasat catusi de putin de el.Asta ai vrea pentru copilul tau?
Daca vrea sa faca avort atunci va face, de aia si exista.
Cred ca ti-ai dat seama si singura ce ai facut.
Ai fost disperata dupa el si l-ai tinut cu conditia sa faci sex cu el.In punctul asta se vede ca lui nu ii mai pasa de tine ci numai de corpul tau.
Numai din simplul fapt ca ai crezut ca vei rezolva asta prin sex te-a adus aici.
Acum vei suferi consecintele. Poti pastra copilul si poti sa il dai in judecata pe fostul tau iubit, sau poti sa faci un avort, asta daca nu e prea tarziu.
Data viitoare ridica-ti standardele si fii cu un baiat care nu este disperat.
Pffff,ce situatie divicila te afli,ai tai parinnti sunt violenti? de ce n-ai vrea sa discuti cu mama ta? ea este cea mai capabila sa sa te ajute,eventuat o matusa care te-ar proteja fata de parinti sa te sustina financiar,ac aici e problema, trebuie sa mergi la ginecolog sa vada care-i starea ta de fapt, poate te-nseli si nu esti insarcinada doar o dereglare hormonala, o intarziiere, na... ce pot spune? SA beleasca ochii toti pustanii sa sa invete ca nu e de joaca si cu sexul asta neprotejat!
Ma fetelor nu vi sa zis ca in ultima vreme dragostea nu mai trece prin stomac ci prin gura...vezi daca ai vrut sa faci dragoste cu el ce ai patit daca faceai sex poate iti trecea prin cap sa iti iei si un prezervativ e 3 lei dao in masa
Am facut 4 teste de sarcina pana acum si toate au iesit pozitiv si sincer nu stiu de ce ar fi in stare ai mei daca ar afla si matusa sa ma sustina financiar nu am
Atunci spune-mi, de ce exista avortul?
Asa ca sa fie acolo pentru "criminali"?
Nu spui cati ani ani! dar indiferent de varsta vorbeste cu parintii tai!
Chiar daca la inceput vor dori sa te omoare in bataie, nu o vor face-o! esti copilul lor si mereu te vor iubi!
Tipul a fost un nesimtit. Trebuie sa le spui parintilor ca sa i-a ei o decizie pana nu va fi prea tarziu si va trebui sa pastrezi copilul
Salut.poate e mai bine sa uiti de el si sa incerci sa gasesti un barbat adevarat...de unde esti? astept rs:p
Wow,macar vorbeste cu ...baiatul asta, si spune-i ca e obligat moral sa te ajute sa scapi din situatia asta, de placut i-a placut acum ...tre sa-si asume responsabilitatea, da nu te du la el milogind-ute, freaca-i una dupa capa si si spune-i ca nu stau lucrurile chiar asa! fi rea, impunete, cere-ti drepturile,! ce situatie..esti ce-a mai bleaga fata daca lasi lucrurile asa, cad trebuie sa fiti rele nu sunteti, Hai capul sus si ia atitudine!
Cel mai bine este sa te consulti cu mama ta, poate tata e mai sever, ea este singura care iti vrea binele in aceste momente, daca ai o varsta frageda nu stiu ce sa zic ai putea face avort, dar exista riscul ca sa nu mai poti face copii...consulta.te cel mai bine cu parintii.
Da e trist.dar nu trebuia sa te lasi influentata de el ..sa faci ce vrea el..eu zic sa faci avort..decat sal abandonezi mai tarziu...e greu sa vorbesti si cu parintii. apropo cati ani ai?
Poate nu ar fi rau sa ajungi si la parintii lui, macar asa ca incercare, oricum va trebui sa discuti si cu ai tai, dar nu e rau sa il scuture si pe el cineva
A, tie nu-ti vine sa crezi ce proasta esti? Problema ta nu e sarcina si faptul ca te-a parasit iubi? Cati ani ai?! 6? 14? 12? Chiar sunt curioasa. In satul vostru nu s-a auzit de prezervativ? Daca voi doi ramaneati impreuna, crezi ca ar fi vrut sa fie tatic? Te-a tinut pentru golit oole. Sau pentru himenul tau.
Copilul nu are vina ca a fost accident, dar toata viata va fi un frustrat din cauza asta! va creste, va vedea ca nu are tata, va afla de ce, isi va da seama ca nu a fost un copil dorit ci doar un accident! stii cum e sa traiesi cu asta pe constiinta? copilul o va bucura pe mama? dar copilul cum se va simti toata viata? trauma asta il va urmari mereu! daca nu poti sa ii oferi unui copil o familie adevarata, o crestere adecvata si un viitor fericit mai bine nu-l faci! parca ar fi o jucarie menita sa te bucure! nu, este un suflet care va fi chinuit toata viata de felul in care a aparut pe lume! se va considera vinovat pentru ca tatal a parasit-o pe mama si tot asa!
ce-mi plac mie astia care dau sfaturi din astea dar nu sunt pusi in situatia respectiva!
am fost inzestrati cu liberul arbitru, adica putem sa alegem in viata! si nu dupa dogmele sau regulile societatii ci dupa cum consideram noi ca este corect, nimeni neavand dreptul sa ne judece!
asa ca lasati astfel de sfaturi! fata trebuie sa creasca, sa se maturizeze, sa-si gaseasca un barbat care isi va dori copii cu ea si carora sa le poata oferi un camin adevarat!
Buna! citeste te rog ce raspuns am postat pentru valioprea! sper sa te gandesti foarte bine! un copil nedorit ti-ar da toata viata peste cap! esti tanara, ai timp sa iti faci o familie adevarata! incheie capitolul asta pentru totdeauna si mergi inainte cu fruntea sus! un copil il vei face din iubire si dorinta cu barbatul potrivit, care te va iubi si respecta! nimeni nu are dreptul sa te judece!
hai, curaj, viata merge inainte, nu este un capat de lume!
te pup si te imbratisez cu drag!
Un tata este cel care te creste draga mea.
Exact asta mi s-a intamplat si mie, cand eram in clasa a 4 am aflat ca tatal meu care ma creste nu e tatal meu biologic.
Dar crede-ma nici nu imi vine sa il caut. Am ajuns la 18 anisori, si pentru mine nu conteaza deloc.
Si pana la urma ce vina are copilul? I dau mare dreptate lui ValiOprea, chiar are dreptate.
P.S Cand simti iubire din partea ambilor parinti nu iti lipseste nimic. Si cu asta am spus totul.
Nu toti oamenii sunt la fel! si acest copil poate nu va privi situatia asa cum ai facut tu! sunt destui care au ramas traumatizati din asemenea motive!
tu ai fost norocoasa si ai avut parte de un tata iubitor care i-a tinut locul celui biologic!
dar daca ea nu va gasi un astfel de om? daca nu isi va mai putea reface viata si va ramane singura cu copilul? de ce sa nu luam in calcul toate posibilitatile? dupa parerea mea isi asuma un mare risc!
oricum, alegerea ii apartine!
si nu uita: tu esti un caz fericit...dar faci parte dintre cei putini care au avut acest noroc!
Faci rost de bani cam 3 sute lei si mergi la Bucur fara sa stie nimeni si altadata nu o sa mai fi asa de p si o sa te gandesti de 10 ori inainte sa ti dai chiloti jos
Naspa asee trebuie neaparat sa le zici parintilor tai ca daca nu le zici tot vor afla...