Daca vrei sa discuti cu cineva, jerry13co este id-ul meu, poate ne auzim pe acolo. Imi pare rau ca ai trecut prin chestiile astea si stiu ca tradarea doare, dar trebuie sa zambesti (asa: ), arata-le ca nu iti pasa de ce spun ei, ca poti fi fericita oricum, daca nimeni nu vorbeste cu tine, tine castile in urechi si asculta muzica, sau poti gasi oricand alta scoala, nu ai gresit cu nimic ca ti-a placut de un baiat, vinovatul este el. Dar totusi, nu trebuie sa plangi pentru asta, inteleg ca te simti tradata, dar nu mai baga in seama, incearca sa uiti, sa treci peste, rupe legatura cu acele persoane si fa-ti prieteni noi.
Poti sesiza parintii daca in scoala esti acuzata abuziv, sa te schimbe la alta, iar pe strada te descurci tu cu dusmanii nu trebuie sa le dai multa apa la moara
Eu nu prea inteleg de ce plangi incontinuu de la atata lucru. Sunt probleme mult mai mari, cu care te vei confrunta de-a lungul timpului. Cum o sa le poti face fata daca atata chestie te deprima? Oamenii sunt rai, punct. Mai ales fetele. Ai fost folosita, dar putea fi mult mai rau de atat. Revino-ti, alege-ti cu mai multa atentie prietenii si prietenele pe viitor. Si daca fostul prieten te injura, inseamna ca e un idiot care oricum nu te-a meritat. Nu e nicio paguba. Revino-ti si pregateste-te psihic, pentru ca viata nu e intotdeauna roz si o sa mai ai parte de esecuri/probleme de genul asta.