Poti sa cauti sfaturi si pe net, pe google pentru ejaculare prematura. Din care stiu eu, daca te masturbezi destul de des si incorect poti avea probleme cu ejacularea. Se mai adauga si varsta probabil destul de tanara si gata, tacamul e complet. Ce e de facut, nu stiu, nu sunt in masura, cred ca un baiat, barbat ar stii mai bine. Dar banuiesc eu ca tot prin exercitiu de abtinere si cu o tipa cu multa rabdare care sa-ti accepte stradania. Am vazut un film o data in care un tip avea problema asta, dar nu mai stiu cum se numea, dar a fost foarte interesant. Amanarea din cate stiu eu se face si prin exercitii fizice, inot, tinerea respiratiei, adica sa inveti sa te concentrezi si sa amani momentul, dar precum, am zis, nu sunt in masura, mai bine mai cauta raspunsuri sau poate primesti unul mai bun de la un barbat.
Sa nu uitam ca filmele sunt inspirate din realitate, unele chiar bazandu-se pe intamplari reale. Asa mi s-a parut mie bine, mai bine decat sa-i spun sa se masturbeze inainte ca sa tina mai mult sa nu se faca de cacao. Nu ar trebui sa invete ca asta e o rusine ca sa se rusineze si mai tare si astfel problema sa persiste, ci intocmai, ar trebui sa stie ca sunt si altii in situatia asta si ca problemele de genul asta au rezolvare. Dar nu stiu, probabil tu in general iei in ras pe toti ca nu stii ce inseamna si ti se pare o prostie, dar nu e.
Asta trece cu timpul, cu cat o faci mai des cu-atat o sa duci mai mult, pentru inceput masturbeaza-te doar inainte de contact, sa te tine mai mult sa nu te faci de cacao
cracadoom întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: