| OchiCapruii a întrebat:

am o problema, ieri cand faceam un an cu prietena mea de cand suntem impreuna ne-am certat dintr-un anumit motiv, mi-am dat seama ca eu am gresit , ieri m-am dus la ea sa imi cer iertare si a zis ca pe ce motiv, si i-am zis ca o iubesc, si am inceput sa ne sarutam , dar de atunci nu am mai vorbit cu ea deloc si as vrea sa ii fac o surpriza sau ceva si sa incerc sa remediez problema, ma poate ajuta cineva ?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Problema e remediata din moment ce ati ajuns la sarutari!
Ca ai tu inca niste vinovatii,astea trec cu flori.
Du-te la florarie si cere cate un trandafir,vorbesc serios!
Ceri un trandafir,il platesti si vezi cum te simti.
Daca vinovatia persista,mai ceri unul,il platesti si pe el.Iar vezi cum te simti.
Sa nu-ti pese de reactia vanzatoarei,ea isi face treaba si tu ai niste pacate de platit.
Cand,in sfarsit,te simti bine,iei trandafirii si te duci la iubita ta.
Ii dai un trandafir si-o saruti,sa te ierte.
Ii mai dai un trandafir, iar o saruti, iar o rogi sa te ierte.
5 trandafiri, 7, 9?!?
O sa te ierte!
Si, veti sfarsi razand si impletind sarutari si soapte dragi!

| OchiCapruii explică (pentru greece12):

Multumesc pentru raspuns, chiar o sa incerc, si adevarul e ca eu chiar o iubesc pe fata asta, si in mod normal eu nu eram asa, ma desparteam si gata, dar simt ca ea m-a schimbat la suflet, dar nu stiu dc nu mai intra nici pe mess, la scoala nu prea ma mai baga in seama crying. Am vorbit cu sora ei, insa nu mi-a spus nimic de ea straight face

2 răspunsuri:
| DolsheBombonikTheo a răspuns:

Ii iei un buchet de trandafiri, fiecare trandafir fiind pentru cele mai frumoase clipe petrecute impreuna.tu stii cate sunt si poate ceva...un plus de ex un urs mare sau ceva ce sti ca ii place cel mai mult( ma refer la animale) funda?