| smokeanddreams a întrebat:

Am o problema. Il plac pe baiatul asta de aproape un an. Am vorbit pentru prima data cu el aproximativ acum 2 luni. Nu suntem prieteni dar isi pierde vremea cu mine si cu grupul meu de prieteni in pauze. De cand am vorbit prima data si pana acum mi-a aratat mai multe semne ca ma place. De exemplu: m-a imbratisat strans, ne-am tinut de maini si (cred eu) a incercat de curand sa ma sarute. Problema este ca imi arata unul din semnele astea apoi devine distant si nu ma baga in seama. Dupa care iar face un gest apoi iar devine rece si tot asa. Eu sunt confuza si nu mai stiu ce sa cred. Ma place inapoi sau nu?

5 răspunsuri:
| HailSithis a răspuns:

Zic si eu. Vorbeste cu el. Viata e simpla. Nu o compllica.
Si daca te refuza.
Tine minte sa nu mai dai seen.

| corbulalbrosu a răspuns:

In momentul in care va manifesta din nou respectivele semne de atasament si/sau de efuziune prin care isi manifesta de fapt posibilele/probabilele sentimente de admiratie sau chiar de dragoste/iubire fata de persoana ta, pur si simplu tine-l de mana si pune-l in situatia de a-ti raspunde pe loc la intrebarea simpla si de bun simt, daca te place cu adevarat si daca doreste o relatie de cuplu. Scurt, clar, concis direct la obiect. Succes!

| MeForeverAlone a răspuns:

În adolescență, atât băieții cât și fetele sunt destul de timizi când vine vorba de a-și exprima sentimentele. O fac destul de greu, pentru că le e frică de refuz. Ori că nu sunt destul de buni, ori că nu sunt genul tău, ori că nu e chimia aia între voi și așa mai departe.
Eu cred că el te place, având în vedere că v-ați ținut de mâini, v-ați îmbrățișat și că a vrut să te sărute ( un băiat încearcă să sărute o fată atunci când o place, nu? happyhappy )
Dar eu cred că nu știe ce simți tu. Când devine distant probabil se gândește,, Oare ce crede acum fata asta despre mine? Că sunt un ciudat sau un obsedat?" ceva de genul, știi? La fel cum unei fete îi e rușine să vorbească despre ceva cu un băiat pe care-l place și după stă să se gândească la fiecare cuvânt, întrebându-se dacă nu cumva a zis o prostie cât ea de mare happy
Probabil că tu, tot din timiditate sau din frica de a te face de râs nu i-ai arătat vreun semn că îl placi, în afară că vorbești cu el sau că nu i-ai respins avansurile. Eu zic să faci niște eforturi, să-i zâmbești de fiecare dată când îl vezi, să-l întrebi ce face, să discuți cu el despre hobby-urile lui, despre ce îi place și ce nu, dacă îl vezi mai trist, întreabă-l ce are, arată-i că-ți pasă, că ești interesată, râzi la glumele lui ( deși cred că deja faci astahappy ) fii jucăușă ( băieților le plac fetele amuzante și jucăușe) și cel mai important, când mai încearcă să te sărute nu fii bleagă! Dacă vezi că încearcă și că după vrea să renunțe, ridică-ți tu gâtul și sărută-l happy Trebuie să știe cum stau lucrurile între voi, nu? happy
Cam atât am avut de spus. Multă baftă!

| TerenteFTW a răspuns:

Data viitoare cand vezi ca incearca el sa faca primul pas, fa-l tu imediat pe al doilea, el incearca dar daca vede ca tu nu reactionezi in niciun fel, se sperie si da inapoi, apoi iar isi face curaj si sunteti amandoi blocati aici

| Adry05 a răspuns:

Cred ca face astea ca sa-ti mentina interesul la modul ca sa nu se dea de tot pe tava da nici sa nu te lase foarte confuza. Sau, o face pentru ca tu nu i-ai dat suficiente semne ca esti interesata. Arata-i si tu ca-l placi si vezi cum se schimba lucrurile.