100 % ca te place, doar ca unele fete sunt inchise in sine si nu prea arata asta direct...dar daca iti pune like e deja un semn, daca te-a felicitat inseamna ca deja e bine, macar te respecta, cred ca ai toate sansele sa fii cu ea, mai incearca o data, nu ai nimic de pierdut, simplu, te apropii de ea ca si cum ai avea nevoie de un stilou sau ceva de genul si tot odata zii citeva complimente, si asa citeva zile la rind iar apoi treci la pasul 2, daca nu ai curaj si ca sa iti fie mai usor e sa te scrii cu ea pe mess, comentarii la poze, la fel like-uri si mesajul respectiv ( imi place mult de tine ) Cred ca va fi a ta... sper sa ai parte de ea, Succese mari
Am incercat azi si din pacate a fost fail, deoarece vorbea deja cu un alt baiat, si a refuzat sa iasa cu mine in oras la un suc.
Asta este
Imi pare rau, cred ca e problema in acelalant baiat
Nu fii timid, intra in vorba cu ea mai cu tupeu (moderat) intrab-o mai la misto zambind, gen de ce ma spionezi..si nu te opri aici continua conversatia.
Timid eram si eu acum un an...cu timpul va disparea acea timiditate si veu reusi sa vorbesti cu fetele mai deschis si mai relaxat.