| Boss_Robert_1994 a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema imi place de o fata.
Intrebarea mea este cum pot sa vad daca si ea ma place sau sa o intreb.
Stiti mie un pic rusine sa ii spun in fata.
Multumesc!
PS:bine inteles ca voi da funda.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Problema ta e problema tuturor celor care se trezesc brusc ca le place cineva,pentru prima oara.
Si,e foarte normal sa fii lipsit de curaj si sa nu stii ce sa faci,toti la fel am fost,dar cei mai multi refuza sa-si aduca aminte!happy
Si nu-ti imagina ca e cine stie ce greutate sa te apropii de o fata,dar o timiditate innascuta,jena,frica de ridicol te opresc sa faci lucruri normale si fiziologice,chiar sa si gandesti!
Fetele nu difera de baieti,si ele sunt oameni,si ele plang,si ele rad,sunt tot oameni!
Zambeste-i fetei care-ti place,priveste-o putin mai insistent,salut-o chiar daca n-o cunosti si vei intelege din reactiile ei daca ii placi sau nu.
Daca o vezi ca-ti intoarce zambetul,ca abia asteapta s-o privesti(desi se rusineaza),ca-ti raspunde la salut,e bine.
Daca te ignora si te priveste indignata sau deranjata,las-o in pace.
Aici,singur decizi.
Daca intelegi ca te place,ii ceri frumos id-ul de mess si fb si acolo,in afara faptului ca veti reusi o prima apropiere,iti poti permite sa-i propui o plimbare impreuna,un suc,un film,orice.
Si,iarasi,din reactia ei,poti intelege daca te place sau nu!
Asa ca,nu-ti mai imagina ca e atat de greu!
Vorbesti cu ea asa cum vorbesti cu prietenii tai,liber si deschis, interesat de persoana ei, dar fara articolele de jargon din limbaj!
Minte ai, fata iti place, pe cai!
Bafta maxima!

7 răspunsuri:
| Alex172001 a răspuns:

Poti sa faci asta:
1.intreabo ce lucruri ii plac si ce nu
2. daca iti place si tie ce ii place ei e bine
3.si petrece mai mult timp cu ea
Sper ca te-am ajutat! Funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunicarea este cea mai pretioasa "piesa"winking daca nu ai inteles intreaba-ma ce nu este o rusine a intreba

| ckckrish a răspuns (pentru anonim_4396):

Ms mult am inteles tot big grin

| neutrino a răspuns:

Daca tie iti este rusine, atunci stai frumusel cuminte si priveste pana cand vor veni alii, carora nu le este rusine, si-ti fura fara. Atunci vei intelege mai bine ce trebuie facut. Nu poti avea pretentie ca fata sa vina ea la tine si sa te trezeasca la realitate.

| Boss_Robert_1994 explică (pentru greece12):

Multumesc pentru raspuns l-am incercat si a mers si duminica ma duc cu ea la un film.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Boss_Robert_1994):

Ma bucur foarte mult!
Continua in acelasi fel si nu te inhiba, nu te pierde!
Mult succes!happy

| alexandruioan a răspuns:

Incearca sa ai mult curaj