In legatura cu problema ta ca ai 12ani si esti a5a,nu are nimic dragostea e dragoste.in dragoste de principiu nu conteaza varsta sau cum ai reusit sa zicem sa ramai repetent.
Cum sa-l abordezi acum:
SImplu cand joaca football uitate la el cum joaca si daca stii si tu sa joci cat de cat cum trebuie spune-le baietilor ca vrei si tu sa joci. Atunci cand joci incearca sa stai in preajma baiatului de care-ti place, adica daca sunteti in aceiasi echipa ajuta-l sa marcheze un gol sau cel mai bine marcheaza tu un gol.Cel mai bine e sa joci in echipa adversara, atunci poti sa-i iei mingea si sa-l impresionez marcand un gol.
Poti sa mai afli lucruri despre el si daca il gasesti online sau intreba-l pe fratetu.
Mersi. De pe data de 12 ianuarie ma voi duce si eu la football unde este el si frati-miu. O sa-ti urmez sfatul. Dar tot o sa am problema aia cu intimidarea. O sa incerc sa rezolv eu asta.
Gandeste deschis. Ce se poate intampla in cel mai rau caz. Rade de tine isi bate joc de tine, dar o sa uite. NU o sa te tina minte toata viata si nu o sa-si bata joc de tine pana ajungeti amadoi in cosciug.
In cel mai bun caz va dati intalnire si sunteti impreuna...
psycho_5607 întreabă: