Poate ca ar trebui sa mai insisti.Insa eu in locul tau nu as face'o.Sa'ti spun si de ce? A spus "nu stiu", el fiind cu cineva.Nu putea sa spuna "da, probabil in viitor ca acum am o relatie" sau "nu, pentru ca sunt cu cineva"? Dar daca chiar vrei sa continui, mai bate'i apropouri.Mai adui aminte ce l'ai intrebat.
Hmm
raspunsu lui nu stiu nu prea suna bine
Daca te place dc nu face el primul pas?
Daca ar vrea sa fiti impreuna cred ca ti-ar spune.
[parerea mea]
Baiatul e nehotarat. Nu insista, va crede ca esti disperata si nu va accepta din dragoste, ci doar ca sa scape de tine. Testeaza-l. Nu se stie in ce masura sau din ce motiv se poarta frumos cu tine. Fa-ti un id, pune o poza de pe internet cu o fata frumusica si incearca sa porti o conversatie cu el. Daca incepe un flirt cu tine pe acel id, poti sa o lasi balta. Nu e de incredere.
Succes!
Pai el vrea sa nu am supar pe el.si nu a recunoscut niciodata ca a avut vreo relatie.
Cred ca in mometul cand tu l-ai intrebat. el deja simteea ceva pentru fata cu care ai zis ca o fost impreuna. Si poate ca i era greu sa aleaga din voi 2, acum ca s-au despartit poate mai ai o sansa.Mai incearca nu te da batuta ! Insa sa nu pari insistenta va crede ca l-ai urmarit. sau alte lucruri ce sunt stupide dar ar putea aparea in mintea lui
Eu zic sa il mai intrbi o data dar ceva de genu` 'Te`ai mai gandit?'. Si probabil ca va accepta. Succes.:*
Spune-i ca ti la el si ai vrea sa fiti impreuna...atunci poate ti-ar da un raspuns exact
Si eu sunt intr-o situatie. Imi place de un coleg din clasa. Ma inteleg bine cu el, vorbim, radem. dar el nu ma place. Dar cred ca totusi tine la mine. El are prietena. . E foarte greu. Chiar nu stiu ce sa fac.