| iustii21 a întrebat:

Buna >TPU:Am o problema.Imi place de un baiat.Coleg de clasa.De multe ori mi-a dovedit ca si el tine la mine.Intr'o seara l'am intrebat daca nu vrea sa aiba o relatie cu mine. El a spus ca nu stie.Deoarece.Cam dupa 3 zile am aflat ca e cu o colega de'a mea.Acum o saptamana.Am aflat ca nu mai sunt impreuna. Iar de atunci se poarta frumos cu mine. Ce credeti? Probabil va accepta? Sa mai insist?

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Poate ca ar trebui sa mai insisti.Insa eu in locul tau nu as face'o.Sa'ti spun si de ce? A spus "nu stiu", el fiind cu cineva.Nu putea sa spuna "da, probabil in viitor ca acum am o relatie" sau "nu, pentru ca sunt cu cineva"? Dar daca chiar vrei sa continui, mai bate'i apropouri.Mai adui aminte ce l'ai intrebat.

9 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Hmm

raspunsu lui nu stiu nu prea suna bine

Daca te place dc nu face el primul pas?

Daca ar vrea sa fiti impreuna cred ca ti-ar spune.

[parerea mea]

| cccristi a răspuns:

Este foarte posibil sa accepte, incearca

| anDa a răspuns:

Baiatul e nehotarat. Nu insista, va crede ca esti disperata si nu va accepta din dragoste, ci doar ca sa scape de tine. Testeaza-l. Nu se stie in ce masura sau din ce motiv se poarta frumos cu tine. Fa-ti un id, pune o poza de pe internet cu o fata frumusica si incearca sa porti o conversatie cu el. Daca incepe un flirt cu tine pe acel id, poti sa o lasi balta. Nu e de incredere.
Succes!

| iustii21 explică:

Pai el vrea sa nu am supar pe el.si nu a recunoscut niciodata ca a avut vreo relatie.

| igonnalove22 a răspuns:

Cred ca in mometul cand tu l-ai intrebat. el deja simteea ceva pentru fata cu care ai zis ca o fost impreuna. Si poate ca i era greu sa aleaga din voi 2, acum ca s-au despartit poate mai ai o sansa.Mai incearca nu te da batuta happy! Insa sa nu pari insistenta va crede ca l-ai urmarit. sau alte lucruri ce sunt stupide dar ar putea aparea in mintea lui big grin

| Sabiina a răspuns:

Eu zic sa il mai intrbi o data dar ceva de genu` 'Te`ai mai gandit?'. Si probabil ca va accepta. Succes.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot iti place de el sarutal

| tanyutza_3840 a răspuns:

Spune-i ca ti la el si ai vrea sa fiti impreuna...atunci poate ti-ar da un raspuns exact

| Pisicutza23 a răspuns:

Si eu sunt intr-o situatie. Imi place de un coleg din clasa. Ma inteleg bine cu el, vorbim, radem. dar el nu ma place. Dar cred ca totusi tine la mine. El are prietena. sad. E foarte greu. Chiar nu stiu ce sa fac. sad