anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am o problema. Imi place de un baiat de la mine din clasa, ne cunoastem de la gradinita si imi place sa il bat in fiecare pauza. Colegele mele spun asa fara sa stie ca imi place de el. Azi el statea pe scaun, iar fete m-au pus pe banca si ma impingeau spre el pana am cazut in bratele colegei mele si el a plecat razand. Nu stiu ce sa fac, sa-i spun sau nu. Anul trecut am facut asta dar el a spus ca sa mai asteptam sa vada cum ma comport. Eu m-am suparat pentru ca nu ma comportam urat asa ca l-am lasat in pace si nu l-am mai lovit, dar nici pana azi nu mi-a raspuns daca ma place sau nu, asa ca am inceput iar sa-l bat pentru. ca asa imi place. Ce sa fac? Niste sfaturi as vrea si eu.

3 răspunsuri:
| Lilia2621 a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa incetezi cu bataia, capoate lui nu-i place acest lucru dar nu are curajul sa-ti spue. Incearca sa te schimbi, sa fiii mai feminina, sa te dai la el, dar asa mai delicat.Ai putea sa incerci sa-l ajuti cind are nevoie, si cit mai mult timp sa fii in preajma lui. Vorbeste frumos cu el, si el va observa acest lucru sigur. Si ai putea sa te faci ca ai nevoie de ajutor sau ceva, gindeste-te si tu, ceva despre teme, vezi si tu, si dupa ce te ajuta saruta-l pe obraz. Incearca asa citea zile, si el cu siguranta te va intreba ce-i cu schimbarea asta, si deja poti sa-i zici. Si incearca noi coafuri, un nou machiaj. Succes, si chiar mi-as dori sa-mi raspunzi ce parere ai de sfatul meuhappy

| Iulia1231 a răspuns (pentru Lilia2621):

Sfatul tau e folositor, dar cred ca il voi folosi cu altcineva. Acum mi-am dat seama ca nu imi mai place de el. Acum pot sa dau in el iar, si stiu sigur ca lui ii place, pentru ca el ma provoaca sa-l bat.

| NEBUNATIKU a răspuns:

1 la mana ca sa ii arati ca il placi nu mai da in el, el nu vrea sa dea pentru ca s-ar face de ras daca ar da intr-o fata

2 la mana spune-i pur si simplu ca il iubesti asta sigur va functiona multa bafta