anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... am o problema...imi place de un baiat si nu stiu daca si el ma placesad
Cand ma uit la el, se uita si el la mine(e in clasa cu mine),
Dar nu ii pot zice ca il plac, pentru ca... colegele, colegii ar rade de mine sad si mai ales daca el nu ma place...
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| horeabazatu2012 a răspuns:

Pai asta e clar o dragoste de leu happy. Dar vorbind serios ce te intereseaza pe tine ce spun altii despre tine si el, sunt doar invidiosi. Si cei ca rad doar nu explodeaza cerul.

14 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Eu cred ca nu trebuie sa tii cont de parerea altora se incerci in ore sa ii trimiti un biletel prin care sa il intrebi daca ii place de tine.Si eu am un baiat care ne uitam unul la altul dar asta nu inseamna ca te place neaparat. Sper sa afli.O seara placuta in continuare!

| XAnonimaXAnonima a răspuns:

Ar trebuii sa astepti un timp si sa fii sigura ca si el te place. Daca intr-adevar te place o sa-ti spuna el astahappy

| Deeutza27 a răspuns (pentru XAnonimaXAnonima):

Dar daca nici el nu are curaj la fel ca mine?

| XAnonimaXAnonima a răspuns (pentru Deeutza27):

Chiar daca nu iti spune(asta se intampla daca el e foarte timid) ti-o va arata, prin felul in care te priveste, cum iti vorbeste cum se comporta cu tine. O sa-ti dai seama singurahappy

| Deeutza27 a răspuns (pentru XAnonimaXAnonima):

Multumesc pentru sfaturi, imi pare rau ca n va pot da funde tuturor happy VA multumesc!

| XAnonimaXAnonima a răspuns (pentru Deeutza27):

Funda nu e importantahappy conteaza daca poti sa ajuti persoana respectivahappy

| cicika a răspuns:

Poti sa rte apropii de el si sa ceri ceva de la el si sa il tii de vorba. vin-o frumoasa la scoala cu un decolteu putin si poate il cuceresti. poti si fara dekolteu cere telefon sau altceva daca iti da atunci te place si are incredere in tine!

| Mădiiiiie a răspuns:

Buna Deuutza! Şi eu am un coleg care se mai uita din când în când la mine şi eu la el. Eu l-am plăcut în urmă cu un an. aveam acceaşi problemă. Mi-era frică de colectiv. Dacă acest băiat mai dă alte semne că te-ar place roagă o prietenă să-l întrebe sau poate ai tu altă variantă happy Baftă multă!

| Deeutza27 a răspuns (pentru Mădiiiiie):

Ideea e ca..nu am o prietena in care sa am incredere...si nu vreau sa afle toti ca imi place de el...sad

| Mădiiiiie a răspuns (pentru Deeutza27):

Înţeleg. Atunci ce zici să mai stai un pic să vezi cum se mai comportă big grin Poate n-are curaj.

| crazytalk a răspuns:

Daca nu incerci sa ii spui nu ai de unde sti. Umilinta nu e problema. E mai important sa inveti sa fii directa. Prinde-l intr-o zi singur si incearca sa vorbesti cu el. Poate iti dai seama de ceva din asta.winking

| carinutza373 a răspuns:

Fii sincera cu el, vbiti intre 4 ochi si yii sa nu zica la nimeni, Funda pls?

| AsYou a răspuns:

De ce ar mai conta parerea sau opinia altor oamenii, daca tie iti place cu adevarat de acel baiat, nu iti fie rusine de ce vor crede altii du-te si spune-i baiatului ce simti, si sa nu iti fie teama cum v-a iesi daca el te place iti va raspunde la fel dar daca nu, fi mandra ca ai avut curajul sa i spui ce simti.

| Viatapepista a răspuns:

Daca ii dai mici semne ca il placi, el o sa-si dea seama. Daca te place inapoi, o sa-ti raspunde flirturilor.