Daca stie deja nu e greu sa incepi sa vorbesti cu el despre asta. Ia-l usor si spune-i cand crezi ca e momentul. Ar fi mai bine sa-i spui asta fata in fata (e mai romantic) decat pe mess, dar fiindca ai spus ca nu prea poti sa-ti faci curaj, ai putea sa-i spui asta si in scris.Si evident, daca i-o spui "face to face" trebuie sa fiti singuri, doar voi doi. Mai da-i semnale din cand in cand si fii cat mai draguta cu el .
De faptul ca ar trebui sa fiti singuri cand ii spui sa nu te indoiesti. Insa cred ca ai facut o mica greseala. Nu se stie cum o sa primeasca vestea daca tu ai spus un lucru atat de important mai intai prietenilor decat lui. Daca tu il iubesti intr-adevar, chiar ar trebui sa-i spui, dar mai intai sa-ti ceri scuze pentru timiditatea ta. Bafta!
Pai stai si analizeaza bine situatia si gandeste-te cum iti e tie mai bine. daca crezi ca acest baiat ar putea macar sa te placa sau sa aiba ceva cat de mic pentru tine atunci merita sa incerci dar daca nu mai bine renunti pentru a nu fi dezamagita. stiu ca iti este mai greu mai ales ca sunteti in aceeasi clasa insa propune-i sa va intalniti undeva dupa ore, iar apoi spune-i doar ca il placi si asteapta sa vezi ce zice dupa care in functie de ceea ce zice decizi daca ii spui in continuare tot ce simti pentru el sau daca e mai bine sa renunti. Sti cum se zice. daca nu risti nu castigi. macar sti ca ai incercat. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de ajutor si sa faci cum iti e tie mai bine. multa bafta si sa fi iubita si apreciata.
Ai putea sa ii trimiti un sms seara, ceva in genul asta: "Sunt constienta ca stii ce simt pentru tine, de ce nu-mi spui nimic legat de asta?" E mai simplu de facut prin sms pentru ca nu trebuie sa-l ai in fata. Si lui ii va fi mai usor sa-ti spuna ce simte in legatura cu toate astea. Eu personal as spune totul in fata, doar ca eu am 26 de ani iar tu probabil sub 18. Incearca metoda cu sms-ul, nu ai nimic de pierdut. Succes
Daca deja stie acest lucru, nu trebuie sa iti fie frica. Mergi la el, cheama-l pe hol (undeva unde sa fiti singur), uita-te in ochii lui si spune-i tot ce ai pe inima. Nu ai nimic de pierdut. Poate ca si el te place, dar e prea timid sa mearga la tine si sa iti spuna (de obicei asa sunt baietii). Fa tu primul pas! Fii curajoasa. Te pup!:*