Frumoasa poveste Nu trebuie sa ii demonstrezi nimic, daca el te iubeste va simti ca sh tu il iubesti.Lasa lucrurile se mearga de la sine. Succes.
El multe asteapta dar el tia demonstrat ceva tie de ex ca te iubeste sau ca tine la tine? pai mai intii de toate trebuie sa ofere ceva si apoi sa ceara (demonstratii) Lasal sa astepte mai departe, dupa asta imi dau seama ca el de fapt nustie ce vre, sh de aia iti spune sai demonstrezi tu pentru ca el nu poate demonstra nimic.
Uhhhhhhhhhh)) Oricum am rezolvat, am facut cum ai spus tu, am lasat sa mearga de la sine si pana la urma el mi-a demonstrat ca ma iubeste ...si stiu ca nu ma inseala, sunt sigura, e o chestie mai delicata, pentru ca unchii sai cei mai apropiati sunt ca si parintii mei si au discutat cu el, i-au spus sa aiba grija cum se comporta! oricum Rox, multumesc mult de sfaturi :* mi-ai fost de mare ajutor:*
Nu ii poti demonstra decat daca te intorci in tara si ramai cu el. Voi trebuie sa intelegeti faptul ca relatiile la distanta nu au succes decat in cazuri EXCEPTIONALE. 1 din 10 000, aproximativ, reusesc. Deci nu va faceti griji. Oricum nici tu nu poti avea nici o incredere in el ca nu te va insela iar sau ca nu o face deja.
Nu stiu daca e posibil sa ma intorc acasa si raman cu el. ramane de vazut. si stiu ca relatiile la distanta nu au nici o sansa. insa nu as vrea sa renunt asa usor
Oricum mai devreme sau mai tarziu vei ajunge in "punctul mort" ca sa zic asa... Tot ce vei reusi sa faci este sa te amagesti mai mult. Nu stiu ce sa zic. Alegerea este a ta iar noi o respectam. Pana la urma noi nu iti putem spune tie ce sa faci, ci asta trebuie tu sa decizi. O zi placuta
Da, asa e Oricum iti multumesc mult :*
Nu ai pentru ce. Sincer imi pare rau ca asta a fost raspunsul pe care ti l-am putut oferi, insa experienta m-a invatat acest lucru si eu sunt de parere ca dacat sa iti pierzi zile, saptamani, luni, etc sperand ca va fi ceva cu adevarat intre voi la distanta asta... mai bine iti vezi de viata ta. Oricum, un lucru pe care il spun tuturor fetelor este ca "pamantul asta este plin de baieti singuri, deci nu se merita sa va rezumati la unul, mai ales daca NU simtiti ca acela este cel cu care va este menit sa fiti.", deci nu exista nici un motiv de suparare. Apoi un alt lucru pe care doresc sa-l subliniez iar si trebuia spus de la inceput este ca... daca tu renunti acum la acest baiat iar tie iti este sortit sa fii cu el, viata va face in asa fel incat sa va revedeti si sa ramaneti impreuna.
Probabil pentru faptul ca tea inselat nu e sigur de acestea. Numai prin comportament poti sa demonstrezi ceva concret. Depinde de tine si nu de sfatul ce til dau.