| acsva a întrebat:

Bună TPU!
Am o problema, in ultimul timp am mai avut intarzieri de menstruatie
Dar de data aceasta am deja 9 zile de intarziere, am facut 2 teste de sarcina, unul in a 2-a zi de intarziere si unul in a 6-a zi de intarziere

Oare sunt sanse ca ambele teste sa iasa fals negative? Cand ar trebui sa stiu ca nu e prea devreme pentru un test si e concludent?

Multumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu este vorba de "intarzieri" aici, fiindca tu ai ciclul de tip NEREGULAT, de aceea vine atat de decalat.
Nu mai tine aplicatii inutile, ca mai tare te incurci in ele, fiindca un ciclu de tip NEREGULAT nu poate fi masurat si calculat, de nici o aplicatie de pe fata pamantului, fiindca hormonii tai nu pot anunta aplicatia, cand vine urmatorul ciclu si nici cand este ovulatia si perioada fertila.

In ce privesc teste de sarcina, cel corect facut din urina, se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata, fiindca este cea mai concetrata.

Orice test facut pana acum este inutil si eronat.

| Madaxo97 a răspuns:

Testul de sarcină se face la 21 zile de la contactul sexual neprotejat, sau cel puțin o săptămână de întârziere a menstruatiei, de preferat 10 zile întârziere.

| DontActLikeMe a răspuns:

In general, testul de sarcina se face la 2 saptamani de la ultimul contact sexual