| DennisBMWPumaRotcroft a întrebat:

Buna TPU
Am o problema
In urma cu 2 zile de ziua mea am iesit cu Fratele meu de 1 an in parc sa am grija de el.
Dupa scurt timp el se duse la o fata iar eu dupa el, La nici 5 minute fata aceea ma cheama catre ea si imi cere facebookul pentru o fata la care ii placeam de acolo ca ea era timida (Teo), dupa un timp am ajuns sa ne plimbam in 3 inclusiv cu fratele meu, ea (Teo) si eu. fata aceea care m-a chemat a devenit ceea mai buna prietena a mea
problema este ca Teo este timida si inca nu a avut primul sarut. in aceea seara cand a plecat fata aceea a zis sa o imbratisez pe Teo iar noi ne-am imbratisat apoi a plecat.
Noaptea am vorbit prin messenger si mi-a zis ca ma place sincer si eu la fel.
Ei nu ii plac baietii care sa nu o caute sau baietii care sa sara direct pe ea.
Apoi a 2 a zi am fost cu prietena mea ceea mai buna la ea acasa. ( ea se pregatea sa mearga la o aniversare si era foarte timida sa ma vada, am stat o perioada cu ea acolo si ne-am imbratisat de 2 ori dupa care am plecat. pe drum prietena mea ma intreba daca o plac si am zis ca da. Ea zicea ca si Teo ma place.
Problema e ca azi era foarte seaca cu mine. I-am trimis mesaj daca e libera si vrea sa mearga la un suc maine si nu mi-a raspuns.
Apoi pe messenger am intrebat o mai spre seara ce face....Si mi-a dat seen. M-am enervat un pic si i-am zis "mersi de seen" " puteai sa zici ca nu ai chef de mine" "imi era dor de tine sincer" ea a dat seen si la asta.
Problema e ca mama ei o lasa sa aiba iubit in schimb tatal ei nu prea e de acord. dar din fericire nu ma cunoaste.
Nu stiu ce sa fac.
Am inceput sa ma indragostesc de ea si sa imi fie dor de ea, si chiar sa am sentimente fata de ea.
Ce sa fac? Vreun sfat va rog sau parere / indrumare.
Dau funda.
Mersii

Răspuns Câştigător
| djrex122 a răspuns:

Frate, re nunță la ea, fincă nu-ți răspunde însemnă că nu te mai vrea!

8 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Eh copile, obisnuieste-te cu astfel de situatii. Niciodata nu vom stii ce vor femeile. Si dupa 8 ani cu ea in casa, cate o data habar nu am ce vrea de la sufletelul meu.

| JustAsimpleUser a răspuns (pentru GdX):

Hahahahahaha

| Uvox a răspuns (pentru GdX):

10+!

| alina2k18 a răspuns:

Ti-a dat cu seen = nu o intereseaza laughing
ce mai vrei?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ce vor femeile? Dracu stie!?

| ngllllll a răspuns:

Mda.

| Opianne a răspuns:

Trebuie să ai răbdare. Nu trebuie să îți răspundă în primele 2 minute. Femeile fac pe interesantele oricum, și cu cât pari mai disperat (și pari destul de disperat) cu atât o să își acasă șansele cu ea. Așa că răbdare.muuulta răbdare.

| ionutz1389 a răspuns:

Presupun ca la varsta ei nu stie ce vrea, atunci nimic nu este batut in cuie
ai timp suficient sa intalnesti si alte fete si sa te indragostesti
daca Teo te va dori, te va cauta