| UngUrU777 a întrebat:

am o problema incurcata.Eu cu iubita mea avem 8 luni dar amandoi suntem gelosi si ne cam certa, n-am mai vb cu ea de 2 zile.Eu nu prea mai simt nimic pentru ea dar nu ma pot despartii de ea.Iar de cateva zile o fosta de a mea s-a bagat in seama dar si le ea am tinut foarte mult si m-a facut sa ma reindragostesc de ea, dar parca nu ma pot desparti de precedenta, pana acum 2saptamani nu ne-am certat niciodata ...acuma au inceput deodata certurile. ajutati-ma va rog, Fundaaa!

Răspuns Câştigător
| MiAaa234L a răspuns:

Daca nu tii la ea, desparte-te cat mai repede pana nu vine ea la tine sa isi ceara scuze. Va fi mult mai rau. O s-o faci sa sufere, sa planga in fiecare seara. Vorbesti cat mai repede cu ea.
In legatura cu cealalta fata. Te-ai reindragostit de ea, nu te pune cu ea chiar dupa despartirea cu cealalta. Zic sa faci o pauza.
Poti fii cu ea dupa minim 2 saptamani de la despartirea cu prietena ta. Sper sa intelegi cat sufera o fata, si ca inima unei fete nu e o masinuta cu telecomanda.
Bafta! :*

| UngUrU777 explică (pentru MiAaa234L):

Ai funda, m-am despartit de ea n-a spus nimic a inchis.sad

| Valleria a răspuns (pentru UngUrU777):

Tu ce ai vrut sa-ti spuna? Imi imaginez deja cum sufera din cauza ta. Sper ca fosta ta care te-a luat din nou in seama sa te lase si ea, ca sa-ti dai seama ce ai pierdut. Pai eu nu inteleg baietii, daca v-ati cerctat din cauza geloziei inseamna ca va iubiti.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mergi simultan cu ambele, sa hotarasca ele care continua si care se retrage. In acest fel vei afla si care te iubeste mai mult.

| MiruD a răspuns:

Nici tu nu mai stii ce vrei. Cum vine asta ca nu mai simti nimic pentru ea, dar nici nu poti sa te desparti de ea.
Nu ai cum sa stai cu o persoana daca nu tii la ea.
Hotaraste-te cu care din ele vrei sa ramai!
Cu amandoua nu se poate.

| hellangel852 a răspuns:

Las-o in pace, de ce o faci sa sufere daca nu o iubesti, gandeste-te ca pierde un timp pretios cu tine (ingrijrandu-se, gandindu-se la tine, dandu-ti mesaje..etc.) spuine-i ce simti, e mult mai bine pentru amandoi, dacat o relatie care nu duce nicaieri, decat la cearta mai bine pe drumuri separate si fericiti nu zic bine? baftaa big grin