Pai, normal. ai jignit-o atunci cand nu i-ai raspuns daca vrei sa fii cu ea. Si te-a tinut minte. Ai face bine sa-i pregatesti ceva care sa-i arate ca-ti pasa de ea, ceva mai elaborat. Te gandesti tu la ceva: poate o scrisoare scrisa cu sinceritate, alaturi de un trandafir, ceva care sa arate ca esti dispus s-o cuceresti ca pe orice alta fata pe care ai putea-o iubi! Nu numai ca are nevoie sa ii arati ca-ti pare rau, dar are nevoie s-o faci sa se simta foarte importanta pentru tine. Si cred ca este exclus s-o mai lalaiti inca vreo cativa ani fara sa fiti impreuna pentru ca, probabil asta e ceva ce ii trezeste amintiri neplacute.
Multa bafta! Sunt curios ce-o sa faci...
Hei mersii mult. povestea ii mai lunga da din ce ai spus tu mai sus, esti cel mai aproape, am sa incerc sa te tin la curent
Hei mersii mult, povestea ii mai lunga da din ce ai spus tu mai sus, esti cel mai aproape, am sa incerc sa te tin la curent
Pai presupun ca a inteles ceva gresit! Poate a inceput totul atunci cand nu i-ai raspuns sau poate s-a intamplat ceva in acele 6 luni si ea a interpretat gresit!