Ar trebui sa vorbesti cu prietenul tau si sa vedeti ce puteti face pentru relatie,asta daca mai vrei o relatie cu el. Si cu baiatul celalalt, nu ii arata ca il placi, nu te da la el, compoarta-te ca o amica. Daca e sa te placa atat de mult, va insista si iti va arata ca meritta sa vorbesti cu el.
Pai eu nu ma dau la el nu fac nimic ..ma comport exact ca o amica...
Faci bine asa
Buna FashionVictim93,
Daca iti place chiar atat de mult de acest baiat cu 8 ani mai mare decat tine, deja inseamna ca imediat o sa-ti inseli iubitul.Mai bine te desparti de actualul iubit, si continui ori iti faci o noua viata langa celalalt. Tine minte doua lucruri:
1. Iubirea nu are varsta/limite.
2.Ai grija ca baiatul de care iti place sa nu aiba o alta femeie, aceasta v-a deveni la un moment dat,, inimica ta''
Sper ca te-am ajutat.Te pup!
El este cu o fata asa zice lumea si uneori cica vb cu ea dar ceva de genul asta "ce vrei, sau lasa'ma, ii inchide tel cel putin in prezenta mea "...dar el nu mi-a zis pana acum ca are prietena sau nu...
Buna. eu cred ca ar fi mai bine sa te desparti de actualul tau iubit, dar mai intai fii sigura ca celalalt baiat(cel cu 8 ani mai mare decat tine) nu este combinat cu o alta fata.
bafta!
FUNDA?