In primul rand, iertarea nu e ceva fortat, e ceva dorit si daca e dorit nu poti spune "am iertat-o de vreo 3 ori', dar sa o lasam la o exprimare gresita.
Daca iti place de una ramai cu aia si incercati sa va rezolvati problemele. Pe tine te vad mai deschis putin, in schimb pe ea o vad exact stereotipul unui copil intre 11-14 ani :
- lovesti pe cineva doar sa ii arati ca ii porti afectiune
- sa conteze mai mult parerea celor din jur despre actiunile tale
- incapacitatea de a gandi.
De aceeaa iti recomand sa ii pui inca o data placerile si neplacerile tale pentru a nu exclude posibilitatea de a va impaca, iar daca nu se va putea mergi la focoasa de la a 6 a
Vorbeshte cu cea care iti place mai mult, fi curajos! Cred ca ambele te plac. De obicei o fata il sacaie pe un baiat atunci cand il place, de asemenea incearca sa il faca gelos. Deci, e alegerea ta...totusi, aia care arunca in tine cu toate lucrurile care le prinde, imi pare cam obsedata oricum, mult succes:* sper ca te-am ajutat
Of dragosea asta inocenta)))))))))))) parerea mea lasa pupacitu si mozolu pana in clasa a 7 sa stiti despre cei vorba dar daca chiar vrei un raspuns uite aici: ea arunca cu creioane si alte chestii in tine din vina ta. nu o mai bagi in seama si ea vra sati atraga atentia aruncand in tine sau facandute invidios ca sa o bagi i seama.Bn daca se imbratiseaza si alte chetii din astea cu cei din a 6 i dai verde in fata(te desparti de ea definitiv). oricu parerea mea ai testat sa vezi cu e sa ai prietena asteapta pana in clasa a 7
Asta este numai decizia ta,daca intr-adevar o iubesti o sa stii ce sa alegi... stiu asta din proprie experienta, mie mi s`a intamplat si am iertat acea persoana pentru ca o iubeam, Sper ca am mai luminat un pic :X fundita?
Vaiiii de mine probleme,, conjugale '' de la 11-12 ani, pai la 20 de ani ce o sa faci.
Eu zic so lasi mai moale cu dragostea asta de copilarie. E sfatul meu. :*
Frate stii cum se zice"bataia e rupta din rai'' te place. vorbeste cu ea si impunei o regula si anume sa nu se mai dea la alti baieti sper ca te-am ajutat
Copile la varsta ta nu exista relatii serioase))normal ca fata se uita si la alti baieti, la varsta voastra nu stiti ce inseamna o relatie adevarata...mai ales ca tu esti baiat si o sa te coci de abia pe la 15-16 ani, pe cand o fata la 12 ani.asa ca vezi-ti de copilarie, nu poti intelege inca dragostea la varsta ta
Am uitat sa mentionez ca cea care sa da la cei de a 6-a este din clasa mea si e f frumoasa, si f bogata. eu nu o plac ca e bogata. este si glumeata. cred ca toate clasele 5-6 o plac
Aici poate iesi un conflict mai puternic dar,daca vrei ramai singur si daca te trateaza cu agresivitate inseamna ca te place, asa iti dai seama,,,,,, funda?
Pai eu cred ca nu ar trebui sa ai mai suporti prostiile astea si las-o sasi vada de ale ei ca daca o tratezi ca indiferenta to ea o sa vina dupa tine ask p mine stiu si eu
Uite...incearca sa vb cu fosta ta iubita si sa o intrebi de ce se comporta asa...intreab-o pe mess, spune-i ca te doare foarte tare cand se comporta asa.Succes funda?
Parerea mea e sa ramai cu cine iti place mai mult, si sa ai curajul sa vb cu amandoua ca sa iti dai seama cum sunt si care te iubeste mai mult, e alegerea ta!