| EduardPaul94 a întrebat:

Buna tpu..am o problema legata de fete..deci imi place foarte mult de o fata.i-am propus o relatie cred ca de vreo 3 ori.dar ea ma tot refuza pe motivul ca eu am fost interesat mai de mult de o prietea de-a ei foarte buna, ea stiind tot ce am vorbit eu cu prietena ei.Am intrebat-o daca asta e singurul motiv pentru care ma refuza si a zis ca da.Mi-a zis ca sunt simpatic dar ca nu am reusit sa o convingsad..si ca nu o sa avem nici o relatie si ca nu simte nimic pentru mine..si asta doar pe motivul ca am umblat dupa prietena ei cea mai buna.i-am explicat ca nu-mi pasa de prietena ei si am fost cat se poate de sincer cu ea..chiar imi place de fatasaddar nu stiu ce sa fac ..chiar vreau sa fiu cu ea ..va rog raspundeti cu seriozitate.dau fundita la cel care merita.

2 răspunsuri:
| Dennylsyon a răspuns:

du-te vorbeste cu prietena aia a ei si zi sa ii zica ei ca tu o iubesti foare mult si ca vrei sa fi cu ea

| Lovetoloveyou a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa iei mai usor, ar trebui sa o surprinzi cu lucruri frumoase, o floare, mici atentii (nu neaparat scumpe, ci lucruri simbolice ) si pe care sa i le daruiesti fara niciun motiv anume, fara nicio ocazie.Ar trebui sa vorbesti cu ea serios si sa-i spui ca daca te place macar putin sa-ti dea o sansa, dar parerea mea e ca daca vrei ca ea sa incerce o relatie cu tine sa fii serios nu sa-ti bati joc de ea.Fii sincer si restul vine de la sine...Iar daca nu o sa vrea nu mai insista indreapta-ti privirea catre alta fata!