anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! Am o problemă.
m-am îmbracat sexy înainte de a face dragoste cu prietenul meu. Când i am arătat, nu i-a plăcut, a zis că nu e normal, că doar c^rvele se îmbracă așa. Că așa ceva a văzut la Amsterdam în vitrine. M am simtit foarte prost, imi venea sa plang.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce comentariu finut si de bun simt.....Not.Asta e un red flag din perspectiva mea. Putea sa iti spuna in mod civilizat ca apreciaza gestul dar nu este pe gustul lui si ca prefera sa nu cheltui bani pe astfel de seturi, nu sa te insulte.

| Abyxd a răspuns (pentru dullcat):

Mda. fix la asta mă gândisem și eu. eu voiam doar să mai "animez" puțin atmosfera

| dullcat a răspuns (pentru Abyxd):

De inteles, e chiar sanatos si normal sa mai diverisificati putin pe plan sexual. Oricum, foarte urat din partea lui.Si mersi pentru funda!

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Trebuia sa aprecieze efortul si faptul ca ai facut asta cu gandul la el, in schimb ti-a aruncat placinta in fata, foarte urat, trimite-l la plimbare, un partener care te respecta nu te jigneste ca pe un om oarecare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și mai ești cu el? Mai merita efortul?

Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

Ii f@ti una intre picioare, il umilesti si il lasi pe l@ba, in seen. De ce mai esti cu animalul asta?

| Stonehard a răspuns:

Batuti in cap sunt unii. Ce nu as da eu ca femeia mea sa ma surprinda intr-o tinuta sexy...

| Alecsandru322 a răspuns:

Poate nu sunteți pe aceeași undă. De cât timp sunteți împreună? Nu ai mai încercat asta pana acum?

| sincert a răspuns:

Si el de unde stie cum e in amsterdam la vitrinie? nu cumva a fost curva si el?

bucurii