O femeie nu e urata sau frumoasa pana nu ajungi sa o cunosti! Cand te-a intrebat daca o consideri adorabila ea nu a facut (inconstient) decat sa te testeze sa vada ce fel de ''baietel'' intr-adevar esti. tu trebuie sa inveti sa ai mai multa incredere in tine eu asta repet mereu dar e primul si cel mai importat pas in a te dezvolta ca om, si asa e si in relatia cu sexul opus. emotiile sunt ceva ce poti dezvolta sa le controlezi..in timp, acum e ceva de genul schoolboy crush si e normal sa ''te indragostesti'' de fata frumoasa populara din scoala cu aspect...de primavara! si niciodata sa numai zici ca isi pierde timpul cu tine...never! capul sus si mergi inainte ai sa realizezi ca mai sunt si alte fete acolo in fara de EA din echipa lui DARTH VADER!
Esti sigur ca e reala? Daca e robot? Oastea domnului? Suna ca o secta care lupta in secret pentru stapanul lor, impotriva fortelor raului venite din spatiu. Esti sigur ca asta nu e modul lor de a atrage soldati in armata lor?
Daca ai niste prieteni comuni numai bine, convingei sa iti faca cunostinta cu ea. Apropiete de ea, iesiti ca amici, discutati iar dupa un timp daca si ei ii place de tine, spune-i.
DA e reala, cat se poate,
Si chestia cu Oastea Domnului...m-am gandit si la asta.
Zici ca dumnezeu ma mituieste? dar mersi de sfat.e ceva dar totusi nu prea am contact cu ea mai de loc si asta e o problema
.Un tovaras m-a sfatuit sa citesc texte religioase ...cica poate o impresionez?
Chiar de loc, nu o cunosti. Chiar daca e "soldat al Domnului" nu crezi ca e satula de atata religie?
Abia a inceput vacanta, mai incearca pana la urma ai sa ii atragi atentia de ce nu ai contact? Ai spus ca ai prieteni comuni, rezolva cu ei si sa iesiti in grup.
Mda ...asta e problema "prietenii aia comuni" nu sunt chiar de incredere. Daca cercurile noastre de prieteni s-ar intersecta si ar forma o diagrama Venn.ei nu ar sta la mijloc ci mai mult in partea ei. nu ma pot baza pe ei. daca le spun motivul "operatiunii " nu vor trece nici 10 min si ea afla. trebuie sa fie discret ..cat mai putin aglomerat ..SIMPLU ..si cat despre chestia cu Oastea Domnului ..cred si eu ca s-a saturat dar pare sa-i placa.csf ncsf ..in situatii din astea se fac si sacrificii. ceau