Doamne fata aia nu e in toate mintile.Pai sincera sa fiu solutie pentru a indeparta o asemenea obsedata e sa o tratezi cu indiferenta sa nu o bagi in seama de loc sa iti schimbi nr de tel pentru nu a te mai deranja si daca vezi ca continuua asa le spui parintilor alte variante nu ai asa aveam si eu un baiat obsedat in clasa a-5 a care m-a tras cu forta in baie dupa nulte refuzuri si atunci l-am lasat pana s-a apropiat de mine si i-am tras un ghenungi intre picioare si apoi de fiecare data cand se apropia de mine ii dadeam cate o palma si il tratam cu indiferenta cel mai bun antidot deci succes!
Multumesc de raspunsuri, am sa incerc sa folosesc toate ideiile scrise de voi! Cea care primeste fundita este MariaAlexandra1992! Am sa vorbesc cu parintii mei mai intai, si apoi cu ai ei
Doamne fereşte ce coptchilă! Ignoro,sau zii ce simţi.Ia, dacă nu merge, zii că ai prietenă.Bă, dacă nu cedează, încearcă să nu ai ce vrea.Nu ştiu, ea e emo, dar tu eşti? Stii, ca sa te placa o fata emo, trebuie sa fii emo.
Mai iti spun eu cum sa faci.1.IA UN SHOT-GUN2. ADU-L LA SCOALA.3.DAI UN CARTUS IN CAP SI GATA!
Hai man...intrebarea asta e de anul trecut...acm am 13 ani, aia o plecat de mult de la scoala mea! totusi, imi place ideea ta! :d
Da de ce nu i-l da ei (la urma urmei e emo, iar unii copii din aceia se omoara).
FloriNk,ai innebunit? Frate are 10 anisori,nici nu stiu cum a trecut la gimnaziu,ca a fost repetenta anul trecut! Plus ca nu arata bine, toata e machiata, fardata, imbracata in negru, arata oribil! Si is cu 2 ani mai mare decat ea! Stai sa iti zic.Are 27 de kile.Eu am 68! Ea are 1, 38 inaltime eu am 1, 68, adica ce naiba?
Nu conteaza anul in care suntem, dar...
Un emo nu iubeste orice om.Adica de obicei lor le plac cei... care sunt ca ei.Si din moment ce tu nu esti este ceva uimitor.Cu sexul e cam. ehh. si trebuie sa iti imginezi orice fata, baiat emo cand e parasit, se omoara o.o
DECI nu judecati oamenii, dupa aspect sau muzica pe care o asculta
Atunci e un emo fals (copiii emo se impart in adevarati si falsi, stiai?)
Buna,sfatul meu e sa incerci sa vb cu ea ca de la om la om Si sa ii spui ca tu nu esti interesat daca nu functioneaza da-i cu ceva in cap (glumeam). Incearca sa vb cu parintii tai sau ai ei. Sper ca ti-am fost de ajutor.Have a nice day!
Mai bine ar fi "Have a Lucky Day"!
PAI...daca iti spune d-astea nu cred ca e emo (emo inseamna emotiv).Isi bate joc de tine! Spune-i odata da si sa vezi ca fuge si n-o mai vezi!
1 esti prea mic pentru sex. si 2 spune-le parintilor tai si ai ei despre asta
Cand am spus toate ideile ma refer la cele care au fost scrise de oameni seriosi, nu ca acea idee de a face sex cu ea!
Spune-i si tu ca o spui parintilor daca nu termina cu chestiile astea si poate se va linisti
Spune-le tuturor prietenilor ei ce face, si arata-le si dovezi (mesaje pe care fata le trimite). Daca toti prietenii ei vor afla de comportamentul ei si vor rade de ea, ma indoiesc ca ar mai continua.
Spune-i ca daca vrea sa faca sex sa bage idul acesta de mess andu2511 sau dai nr de tel 0752790719 si te va lasa in pace pun pariu pe ce vrei
Sau daca ai vreo informatie umilitoare o poti umuli in fata clasei o faci ca pe naiba si nu o sa te mai deranjeze.
Pai si eu sunt emo! Dar sfatul meu este sa-i explici cam sta treaba sa-i explici ca nu-ti place de ea! si gata! nu o insulta ca noi fetele emo suntem foarte dure!
Wtf? Da zii sa te lase în pace! Vorbeste cu politia. Cu profeaorii sa nu se mai ai de a face cu ea.
Anonima17191 întreabă: