Bună.
Mdea, cam aşa de întâmplă mereu, eşti prietenă foarte foarte bună cu un băiat fără să fie nimic între voi..la un moment dat băiatul începe să placă pe fată şi cunoscând-o de mult timp încearcă chestii de genul ăsta.:-s. Sincer, nu băga în seamă ce zic colegii tăi." curv'o " Doamne aşa ceva.n-am văzut. Vorbeşte cu băiatul ăsta serios despre asta. dacă începe cu faze gen-u : " Dacă nu facem, spun mai multe ", spune-i mamei tale tot ce a zis.. Nu merită să stai cu un băiat ca ăsta. dacă ajungi să faci asa ceva, o să se laude şi mai mult. ceea ce nu înţeleg eu, este de ce nu l-ai refuzat când te-a sărutat..îl placi?
Am eu o idee vrei sa-mi dai nr lui de tel sa vezi cei fac prieteni mei abia asteapta sa se ia de cineva.
Tu l-ai oprit cand s-a urcat pe tine. Inseamna ca il placi, ca altfel te opreai de la prima secunda din sarut. Asa ca, intalniti-va si incepeti o relatie, ca se vede ca il placi.
Stiam ca fetele sunt innebunite dupa baieti rai nu dupa babalaimrg poate gresesc Febra Bieber a ajuns si in Romaniaaa huoo
Nu te oftica si eu am patit asa...da recunosc a fost ff greu sa ies din incurcatura
Se intampla mereu, baiatul cuminte, Bff in unele cazuri, face tampenii si mai si minte, nu-i baga in seama, fa-ti prieteni noi! mereu se intampla asa!
O generatie de tot cacatul O generatie care de la 12-13 ani Ajung iesirile in oras saruturi, sex etc.