| Tasya05 a întrebat:

Buna tpu.Am o problema, mai ciudata. :l In ultima zi de scoala (22.06) dupa ce am ajuns la scoala, prietenul meu cel mai bun mi-a spus sa ma duc cu el pana acasa, sa imi dea placa de par ( i-am imprumutat-o ziua aia ). Fiind cei mai buni prietenii, am acceptat. Dupa ce am ajuns, am mers la el in camera, sa imi arate pisicuta lui puppy dog eyes. M-am asezat pe coltul patului, iar el a venit langa mine. A inceput sa ma sarute pasional, iar dupa vreo 5 minute, s-a asezat peste mine :l (parintii lui nu erau acasa). I-am dat o palma, si i-am spus ca nu accept sa fac asa ceva. El mi-a spus ca nu am cum sa il refuz, pentru ca stie ca il plac :l. Mi-a spus ca, daca il refuz, numai avem ce discuta, si imi va face viata un calvar... Evident ca am refuzat. El este genul de baiat, destept ( are numai 10 pe linie, a luat premiul intai ), foarte cuminte, genul de baiat dupa care toate fetele sunt innebunite.Nu m-as fi asteptat niciodata la asta de la el, era ca fratii sad. Nu stiu ce a spus el tuturor, probabil ca le-a spus ca m-am culcat cu el, pentru ca de vreo saptamana, tot primesc mesaje de la colegi, gen : 'curvo, cat dai pe ora?'. Le-am explicat de 2490832904 ca nu s-a intamplat nimic. Dar ei o tot tin pe a lor. Singura care m-a crezut a fost mama sad. Nu stiu ce sa fac crying M-am saturat sa tot primesc mesaje din astea crying. Mama a vorbit cu mama baiatului, iar ea a spus ca baiatu ei nu ar face niciodata asa ceva ( cica) :l. Va rog, un sfat. Ce as putea face?crying

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Bună.

Mdea, cam aşa de întâmplă mereu, eşti prietenă foarte foarte bună cu un băiat fără să fie nimic între voi..la un moment dat băiatul începe să placă pe fată şi cunoscând-o de mult timp încearcă chestii de genul ăsta.:-s. Sincer, nu băga în seamă ce zic colegii tăi." curv'o " straight face Doamne aşa ceva.n-am văzut. Vorbeşte cu băiatul ăsta serios despre asta. dacă începe cu faze gen-u : " Dacă nu facem, spun mai multe ", spune-i mamei tale tot ce a zis.happy. Nu merită să stai cu un băiat ca ăsta. dacă ajungi să faci asa ceva, o să se laude şi mai mult. ceea ce nu înţeleg eu, este de ce nu l-ai refuzat când te-a sărutat.straight face.îl placi?

40 răspunsuri:
| Tasya05 explică (pentru stpu):

Doamne, am mentionat de 1290312 de ori ca nu m-am gandit nici o secunda sa fac sex cu el. Si urasc cand aud baietii : 'daca esti o gagica buna' :l

| forsaken99 a răspuns:

Am eu o idee vrei sa-mi dai nr lui de tel sa vezi cei fac prieteni mei abia asteapta sa se ia de cineva.

| forsaken99 a răspuns:

Daca vrei o razbunare murdara. happy

| Westie a răspuns:

Tu l-ai oprit cand s-a urcat pe tine. Inseamna ca il placi, ca altfel te opreai de la prima secunda din sarut. Asa ca, intalniti-va si incepeti o relatie, ca se vede ca il placi.

| VioConstantin a răspuns:

Stiam ca fetele sunt innebunite dupa baieti rai nu dupa babalailaughingmrg poate gresescrolling on the floor Febra Bieber a ajuns si in Romaniaaa huoo

| PinguFable a răspuns:

Wow ce poveste trista sad

| NbhdDaughter a răspuns:

I can't believe this

| RennaM a răspuns:

Nu te oftica si eu am patit asa...da recunosc a fost ff greu sa ies din incurcatura

| onlychengs a răspuns:

Se intampla mereu, baiatul cuminte, Bff in unele cazuri, face tampenii si mai si minte, nu-i baga in seama, fa-ti prieteni noi! mereu se intampla asa!

| edoardo a răspuns:

O generatie de tot cacatul O generatie care de la 12-13 ani Ajung iesirile in oras saruturi, sex etc.