Când un băiat îți spune că te place doar pentru comportament să știi că minte de îngheață apele.
Din ce vad in poza esti destul de mica. Ai grija cu cine faci chestiile astea, sa nu regreti dupa. Lasa-l sa se gandeasca mai bine la ce a facut, si daca mai insista sa te dezbraci desi nu vrei, desparte-te de el.
E destul de clar ca a profitat de tine, daca vrei un astfel de baiat fa tot ce vrea el si o sa ajungi foarte bine!
Ma ia cu durere de cap când vă aud...tu habar n-ai ce zici - „Pana acuma iubitului meu nu ii pasa cum arat, ma vroia pentru comportament! Dar deodata a inceput sa ma vrea goala"...
Potoleşte-i poftele până nu rămâne singur, totuşi ai 15 ani nu 25, dă-i de înţeles că nu vrei şi gata.
Ai grijă să nu există un interes între voi 2.
Te pup.
In caz ca nu stiai, fetele nu sunt obiecte sexuale.
Pai de cat timp sunteti? nu crezi ca o se te vada o data si o data? vrea si el sa desfaca ambalajul, la strand n-ati mers? tu nu-l vrei gol? daca ti-e rusine, pune o lumanare sau o semilumina, si jucati ceva pe dezbracate, un pic de alchool si ve dezlantuiti. vezi ce iese. nu ti-am inteles problema.
Înainte să-i spui ei analfabetă uită-te la cum ai scris tu. Cuvântul dezbracă-te se scrie cu cratimă.
Pai daca te vrea goala, cum zici, inseamna ca a profitat intr-un fel de tine, daca te-ar fi iubit intr-adevar pentru comportament nu-ti cerea asta, MARE GRIJA
Nu cred! E prea dragut! Sea cerut scuze!
Și încă ceva, normal că e drăguț cu tine și și-a cerut scuze că a văzut că nu merge. Doar un dobitoc ar încerca să facă o fată să se culce cu el purtându-se urât. Nu fii naivă! Toți băieții știu să se poarte frumos până obțin ce vor. Când se va despărții de tine să știi care-i motivul, dar bineînțeles el nu-ți va spune în față că despre asta a fost vorba. Să nu-l lași să profite de tine!
Pai depinde cati ani ai.D, daca ai cam sub 17-18 ani nu iti recoman sa te culci cu ell.D Spune-i sa astepte, ca nu esti pregatita.
Am 15 =] si nu vrea sa se culce cu mine¡¡!
Nu vrea ÎNCĂ să se culce cu tine, dar încet încet la asta vrea să te îndemne. Câți ani are el? Dacă are la 17/18 e clar. Și mai spuneți că "iubirea n-are vârstă"...mereu se va ajunge aici.
Daca pana acum nu ii pasa cum arati si acum te vrea goala, este clar ca pana acum te-a folosit si ar trebui sa ii dai papuci!
PS:nu te schimba pentru o persoana ca el! meriti ce-i mai bun! funda?
Bananacantareata87 întreabă: