anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mai delicata.

Am 15 ani si de un an am inceput sa practic karate la un club particular. Totul bine si frumos pana luna trecuta cand am fost in cantonament la Busteni. Fata antrenorului se uita cam frumos dupa mine dar nu i-am dat niciodata atentie. Intr-o seara a venit la mine in camera ( eram eu si inca un baiat dar era plecat ) si a inceput sa imi spuna ca ma iubeste si din astea iar eu cum era putin mustit pentru ca a fost ziua unu coleg si a dat de baut mult i-am spus ca si eu o iubesc si neam pupat si ne-am simtit bine si ne-am cuplat. Am 2 probleme. una este ca antrenorul nostru este foarte sever si ne face antrenamente foarte grele si nu vreau sa ma ia in ochi ca ma pup cu ficasa si a 2 este ca fata face karate de la 7 ani si cand sa mai supara pe mine ma cam tranteste urat ( chiar daca am 60 de kg si ea 54). As vrea sa ma despart de ea dar nu vreau sa o supar ca mananc bataie si nici sa afle taicasu cum sa fac?/ funda

Răspuns Câştigător
| Gabriel_Catalin_1998 a răspuns:

Intr-o astfel de situatie trebuie sa fii si precaut si discret. Incearca sa o faci pe ea sa se supere / desparta de tine. Dar trebuie sa faci in asa fel astfel incat tatal ei sa nu afle. A2a varianta ar fi sa " o ranesti la sentement" adica sa-i spui ca relatia voastra a inceput dintr-o distractie / betie si ea atunci se va simti trista si cu siguranta nu ii va spune nimic tatalui ei. Sper ca ti-am fost de folos. Funda? puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Pai incearca sa o ignori, sau sa invoci un motiv, ca nu te lasa parintii sau ceva de genu bafta happy

Răspuns utilizator avertizat
| iHate a răspuns:

Auzi dar cine e fata aici? rolling on the floor

| Mada_6077 a răspuns:

laughingMananci bataie de la o fata, suna. tare! Nu-ti fa griji in privinta batailor.Ii spui ca ai gresit cand v-ati cuplat.

| Sailor1 a răspuns:

Fara suparare dar degeaba faci karate..nu stiu ce stil practici dar nu mi se pare ca te comporti ca un karatistwinking
nu as fi zis asta daca nu as fi fost in cunostiinta de cauza, mi-am petrecut o parte din viata prin sali sau cluburi de karate sau dojo-uri(numeste-le cum vrei) si m-am schimbat si am intalnit o gramada de luptatori.
hai, ca sa nu fiu off topic iti zic sa te comporti dracu ca un baiat si sa fi mai dur..nu ar trebui sa se puna problema ca o fata sa te bata, ce dracu, esti baiat, ai AND-ul format ca sa pui la punct o fata, oricat de bine s-ar bate ea..cat despre taicasu daca afla ce? te antreneaza mai greu? asta e..mai strange si tu din dinti.

| Wihox a răspuns (pentru Sailor1):

Ea il practica doar de 8 ani big grin ce am invatat eu pana acum ea stia demult.

| Sailor1 a răspuns (pentru Wihox):

Da nu are cum sa te bata, fi impunator. apropo, ce stil practici?

| Wihox a răspuns (pentru Sailor1):

Judo