Intr-o astfel de situatie trebuie sa fii si precaut si discret. Incearca sa o faci pe ea sa se supere / desparta de tine. Dar trebuie sa faci in asa fel astfel incat tatal ei sa nu afle. A2a varianta ar fi sa " o ranesti la sentement" adica sa-i spui ca relatia voastra a inceput dintr-o distractie / betie si ea atunci se va simti trista si cu siguranta nu ii va spune nimic tatalui ei. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Pai incearca sa o ignori, sau sa invoci un motiv, ca nu te lasa parintii sau ceva de genu bafta
Mananci bataie de la o fata, suna. tare! Nu-ti fa griji in privinta batailor.Ii spui ca ai gresit cand v-ati cuplat.
Fara suparare dar degeaba faci karate..nu stiu ce stil practici dar nu mi se pare ca te comporti ca un karatist
nu as fi zis asta daca nu as fi fost in cunostiinta de cauza, mi-am petrecut o parte din viata prin sali sau cluburi de karate sau dojo-uri(numeste-le cum vrei) si m-am schimbat si am intalnit o gramada de luptatori.
hai, ca sa nu fiu off topic iti zic sa te comporti dracu ca un baiat si sa fi mai dur..nu ar trebui sa se puna problema ca o fata sa te bata, ce dracu, esti baiat, ai AND-ul format ca sa pui la punct o fata, oricat de bine s-ar bate ea..cat despre taicasu daca afla ce? te antreneaza mai greu? asta e..mai strange si tu din dinti.