| dragonu3 a întrebat:

Buna TPU am o problema mai delicata. Am terminat acum clasa a VIII-a. Am vrut sa cuceresc o fata tocmai din clasa a 7 a dar nu am reusit. Acum o luna acea fata a crezut ca nu o mai iubesc si m-am comportat cu ea ca un simplu prieten chiar daca o iubeam dar mai putin. Dupa vreo saptamana mi-a trecut aproape de tot chiar aproape m-am indragostit de alta fata. Iar in ziua banchetului ea arata superb; prima data nu am simtit nimic palpitant dar dupa o ora sau doua la banchetul nostru s-a cantat melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=Bof1sxLXKnw....... in timp ce canta melodia asta eu am tras o privire sprea ea si ea se uita la mine atunci, atunci parca un inger m-a strans in brate si am inceput sa o iubesc de 10 mii de ori mai mult ca prima data. Am dansat cu ea pe aceasta melodie si ea statea la pieptul meu; era minunat. Data trecuta (acum 2-3 luni) cand i-am spus ca o iubesc zicea ca nu simte nimic in afara de prietenie si ca vrea sa fim doar prieteni. Acum nu stiu ce sa fac sa ii spun sa nu ii spun sa mai astept? mi-e frica sa nu o pierd de tot. Si inca un amanunt cand o intreb seara pe la 21:30 ce faci zice ca bine sa ca nu poate vorbi ca nu stiu ce. O iubesc enorm si chiar nu stiu ce sa mai fac sa o pot cuceri. As vrea niste sfaturi va rog cat mai multe. Simt ca mor cand ea ma ignora si vreau odata sa fiu al ei si ea a mea. Va rog mult ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Nick9401 a răspuns:

E clar esti diseperat dupa ea, asta nu e bine. Ti-a spus doreste sa fie prieten cu tine, ok de la prietenie la dragoste e doar un singur pas. Deci o fata pentru a o cuceri uneori e nevoie de timp si multa rabdare. Sfatul meu e sa nu te grabesti, invit-o ca prieteni la un suc, la o plimbare etc. fa-o s-a zimbiasca, simte-te bine cu ea, comportate original, fii comunicativ sa nu sa se plictisiasca cu tine, nu te grabi sa o saruti sa o cuprinzi ai rabdare, surpindio. Este bine sa stii, nu trebuie sa-i arati ca esti disperat dupa ea, ca asa isi pierde interesul numai esti o provocare, arata-i putina indiferenta, dai senzatia ca tu fara ea poti trai, nu fi tot timpul disponibil pentru ea, nu te umili, arata-i ca ai pret si tu..Chiar daca te mai refuza nu insista ( gandeste-te ca este si alta zi)..La virsta ei e bine sa o mai faci si putin geloasa, nu-i scrie des mai rarut ii de dorit. Succese! sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| syd a răspuns:

Si eu am fost in situatii asemanatoare cand eram de varsta ta. Trebuie sa-i spui ce simti. Asta e, e greu sa treci peste emotii; oricum nu ai nimic de pierdut daca te refuza. O sa iti dai seama intr-un an sau doi ca nu merita sa te incurci cu fete la varsta asta pentru ca sincer, 95% nu inteleg ce se intampla. Mult succes cu tipa aia si mai ales la examene.

| Hakuouki a răspuns:

In primul rand mi-e clar ca esti doar un alt copil care face din totul o drama. Eu zic sa incerci a te detasezi de aceasta obsesie a ta, sa te distrezi, sa iesi, intrii acum la liceu vei cunoaste multe fete noi si probabil te vei "atasa" de altele. Dar nu poti numii dragoste ce simti tu, o pasiune da, dar sa fim seriosi, cand iti trece intr-o saptamana, cand se intoarce, ok e o pasiune puternica, dar ea nu pare sa simta la fel ca tine, poti incerca in continuare, dar nu vei face decat sa iti faci mai mult rau singur, incearca sa te detasezi de ea o perioada, las-o pe ea sa te caute, daca te va cauta inseamna ca merita sa lupti, daca nu, inseamna ca ei nu i-a pasat.