| repperrchitycat a întrebat:

Buna TPU am o problema mai delicata... din clasa a 4 a m-am indragostit de un baiat... am fost trei luni impreuna si dupa aceea ne-am despartit datorita altei fete...a stat tot trei luni cu acea fata si s-a reimpacat cu mine... ne dadeam mai mereu mesaje. el invata la o alta sxcoala din zona si eu am fost transferata la acea scoala...ne-am despartit din nou si el tot cu acea fata era impreuna ... in clasa a 5 a am fost transferata in scoala unde invata el mergeam mereu cu microbuzul scolar pentru ca statea in acelasi sat cu mine aveam scaunul langa el dar el niciodata nu ma baga in seama si mereu statea pe langa fata aceea.Acum sunt clasa a 7 a si sunt indragostita lulea de el...el a fost prima dragoste a mea,, i-am mai dat eu cateva semne pe mess dar nimic nu stiu ce sa fac ajutati-ma!1

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti la o varsta frageda si o sa incerc sa te fac sa intelegi.
Ai pierdut vreodata bani? Asa,sa-i ai in buzunar si sa descoperi ca nu-i mai ai,ca undeva probabil i-ai pierdut? Posibil sa se fi intamplat.
Dar,de aruncat bani,ai aruncat? Asta cu siguranta,nu.
In schimb,suflet arunci,sufletul tau si nici macar nu-ti pasa!
Sunt mai importanti banii decat sufletul? Banuiesc c-o sa-mi spui un hotarat nu.
Atunci,cum de poti sa intelegi ca banii nu e bine sa-i arunci,in timp ce sufletul ti-l arunci?
Nu intelegi ce investitie emotionala ai facut tu in baiatul asta?
Nu intelegi ca numai ponoase iti aduce tot ce simti pentru el?
De trei ani el e cu alta fata si nu-l intereseaza existenta ta.
Nu vezi ca nu tii la tine,la sufletul tau deloc,si-l arunci?
Cat o s-o mai tii asa?
Trebuie sa-ti revii si sa-l uiti,ai intarziat mult sa o faci,te pedepsesti singura de trei ani si nu te iubesti pe tine deloc!
Daca te iubeai pe tine,nu ai fi pierdut timpul in defavoarea ta,l-ai fi scos din viata ta,ti-ai fi revenit si acum ai fi fost mult mai bine,cine stie,poate ai fi avut ochi si pentru vreun alt baiat si ai fi putut fi foarte vesela si fericita.Dar nu ti-ai dat nici o sansa!
Revino-ti si uita-l, inceteaza sa-ti mai faci rau singura!
Nu te mai risipi de pomana, cand investitia e evident ca nu merita!

| repperrchitycat explică (pentru greece12):

Mda...mersi muuuult pentru raspunsul tau. mi-ai dat o lectie de viata ff buna!happyhappyhappylaughingbig grinbig grin

3 răspunsuri:
| underground05 a răspuns:

Cred ca in clasa a 4-a iti trebuia penar...nu ca in clasa a 7-a ti.a trebui altceva...

| Bianca1001Bia a răspuns:

Pai daca pur si simplu nu ii pasa tie de ce tiar pasa?