| Casitel123 a întrebat:

Am o problema mai delicata, e grav pentru mine. Prietena mea, pe care o iubesc enorm, nu mai vrea sa fim imprenuna. Bine, nu mai vrea e mult spus, ea crede ca nu mai merge, ca nu mai e acel sentiment de "lapte si miere" ca la inceput. Spune ca ne certam si ca fazele astea o indeparteaza, spune ca o face sa devina din ce in ce mai rece. Poate ca ne mai certam dar certurile sunt normale pentru orice cuplu (cred). Mai vreau sa va spun ca e o relatie la distanta, dar vorbim foarte des si ne vedem in fiecare weekend. Nu stiu ce sa fac, o iubesc atat de mult si nu vreau sa o pierd. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Prietena ta nu este destul de matura incat sa inteleaga ca o relatie asa functioneaza, si cu sare si piper, nu doar cu lapte si miere, si pana nu se maturizeaza nu vad cum ai putea sa o tii langa tine. Nu ai de ce sa tragi de relatie daca nu mai merge. Daca nu e sentimentul reciproc, atunci nu ai de ales. Trebuie sa o lasi sa faca ceea ce simte, chiar daca e dureros. Nu incerca sa tragi de relatie, pentru ca atunci exista riscul ca ea sa continue din mila, si se va ajunge la acelasi rezultat. Daca esti indiferent si o lasi sa aleaga singura, poate o sa isi puna un semn de intrebare. Sa stii ca tot ce e mai greu de obtinut te atrage mai mult.winking

5 răspunsuri:
| AlisiaRotaru20 a răspuns:

Din punctul meu de vedere ar trebui sa ii impartasesti sentimentele si sa o faci sa inteleaga cat este de importanta pentru tine, incearca in fiecare minut sa ii demonstrezi iubirea pe care o porti prin cuvinte frumoase si multa caldura. Certurile pot fi evitate atunci cand increderea este 'balamaua usii catre succes'. Daca tot cu gandul la despartire va fi si dupa toate acestea, eu zic sa o intrebi daca s-a indragostit de altcineva. :-) SUCCES!

| gyna90 a răspuns:

Daca o fata iti spune asta inseamna ca asa e. Ceva a facut-o sa ajunga la concluzia asta. E si cazul meu.degeaba ii spun lui ca nu mai vreau.el tot pe-a lui o tine. Mai bine ai o discutie serioasa in care sa incerci sa vezi care sunt motivele ce au dus la "raceala" dintre voi, iar apoi o poti face sa se razgandeasca.

| neutrino a răspuns:

Ea are dreptate si-ti spune adevarul, dar tu o poti iubi in continuare.

| MskDesign a răspuns:

In primul rand trebuie sa va analizati comportamentele si minusurile sa le faceti sa devina plusuri, daca nu veti ajunge la un final care tie, cu siguranta, nu iti va place.

| On3St4r a răspuns:

E ceva în relația voastră care îi lipsește. Tu trebuie să îți dai seama despre ce anume este vorba.