| Emil_Marian_1993 a întrebat:

TPU am o problema mai delicata in sensul in care la 22 de ani nu mi s-a rupt ata aceea cu atat mai mult cat am si dezvirginat o fata intre timp. Am avut vreo 20 de contacte sexuale in total cu 2 fete si fiecare contact este foarte dureros ma simt bine doar la blowjob si nu orice fata accepta asa ceva ce as putea face? nu prea vreau circumcizie insa daca asta e singura varianta...

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul tau se pare ca nu frenul (ata) iti creaza probleme deoarece la peste 85% dintre barbati frenul ramane intact toata viata, ci faptul ca suferi de afectiunea numita fimoza cu un anumit grad de manifestare (din cele 4 grade de clasificare). Din acest motiv ar fi indicat sa fii consultat de medicul de familie sau de un medic urolog. Multa sanatate.

| Lawliet14 a răspuns:

Nici la 22 de ani nu stii ca ata aia nu se rupe la majoritatea barbatilor. Si fara aia nu mai ai o zona sensibila acolo.

| Emil_Marian_1993 explică (pentru Lawliet14):

Ideea era ca ma doare orice contact sexual cand preputul ajunge prea jos si intinde frenul

| Lawliet14 a răspuns (pentru Emil_Marian_1993):

Ai nevoie de o interventie chirurgicala.

| Borea666 a răspuns:

Merge si fara sa-ti tai ștromeleagul, trebuie sa gasesti o metoda sa nu te doara cand faci treaba si sa nu dai ca-n oala cu sarmale si o sa fie bine. Hai noroc.