Pai bine nu te vezi cu el poate vrea doar o pr asa pe vacanta daca zici ca sta in Italia.nu are cu cine sa se distreze si te foloseste pe tine de aia e asa de disperat sa te evzi cu el.eu zic sa nu te evzi cu el si sa cauti pe cineva mai bun asa 100% nu suferi
Pai bagai ma limba in gura si el tie si va sarutati de nu mai puteti dar upoti sa fi asa mai tandra fundita?
Stefyeli si eu am 15 ani :) inca nu am incercat sarutul FREANCH KISS, dar aflat un videoclip pe net http://www.codrosu.ro/......tat-video/ si deasuprea videoclipului sunt niste instructiuni...:) sper ca ti-am fost de folos. si eu am invatat X_X
Buna!
Nu trebuie sa stii sa saruti sau sa citesti cine stie ce despre asa ceva.
Totul se priduce instinctiv, fara sa iti dai seama. Poti sa iti propui sa stai cu capul in jis sau sa tii gura stramba ca tot din instinct o sa faci ce trebuie, asa ca stai linistita, nu poti planifica sau exersa asa ceva, nu trebuie sa stii sau sa inveti, toata faza e din instinc si o sa se intample oricum asa cum trebuie. Doar lasa-te relaxata si totul o sa fie ok.
Nu te pune cu el din prima, mai cunoaste-l ceva timp, dedica-i putin din timpul tau liber sau chiar iesiti la un suc ca prieteni. Dupa astao sa va dati seama despre cum va potriviti, pana atunci e totul ok.
Fii naturala, nu incerca sa te faci cine stie ce mai ales daca baiatul nu minte si te place asa cum esti. De iubit, sincer, nu are cum sa te iubeasca cum ai zis si tu, dar poate intre timp se va forma o legatura. De placut poate te place, nu ai cum sa ii intrii in suflet si sa vezi.
Merita sa incerci, incearca doar sa nu te indragostesti repede de el, sa nu fii la fel ca mine, adica sa nu te mai atasezi asa repede de persoane, da-le timp pentru a ii cunoaste si o sa fie totul ok.
Multa bafta.
HappynewCenusa întreabă: