| NuMaiConteazaNumele a întrebat:

am o problema mai mare ( mare pentru mine laughing ),
Imi place de o fata si vreau sa fiu impreuna cu ea happy

Am vorbit cu o prietena de a ei si mi-a zis ca ma place putin, dar nu destul de mult incat sa fim impreuna, a zis ca nu vrea sa sufar.

E destul de complicat dar nu stiu cum sa fac sa simta si ea ceva pentru mine cat simt si eu.

Am incercat de toate pana acum ( mi-am facut o freza noua, am luat haine frumoase, am invatat pana la media 10 pe linie, am ajuns capitan al echipei de volei, am pana si niste patratele si pectorali formati ), insa nu merge...

Ziceti voi ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa fie reciproc?

De subliniat: Am 14 ani si sunt prieten bun cu ea ( nu prea vorbim la scoala )

Răspuns Câştigător
| Cherry1092 a răspuns:

E bine ca te mentii. Fata se lasa greu, cucereste-o. Bag-o in seama. Ce faci chestii banale."Cat e ceasul".Ce ora ai. Ridica capul din pamant si ai incredere in tinebig hug Succes. Sper ca te-am ajutat. Nu te lasa asa de usor lupta pentru ceea ce vrei cu adevarat. happy

3 răspunsuri:
| roxyflory a răspuns:

Psss...incerca sa stai mai mult in anturajul ei cateva zile dupa care brusc fi ignorant fata de ea, singura va veni la tine.

| darmam a răspuns:

Pai...po-ti sa mergi si sa povestesti cu ea,,,.,,,, si din reactile ei vezi daca te place dar daca no bagi in seama va cred ca no placihee hee

| NuMaiConteazaNumele explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre, va tin la curent daca vreti cu ce se intampla happy