Of..scrie si tu un biletel si poti sa il dai sau poti sa fugi si tu mai repede dupa ea cand pleaca ori vorbeste cu o fata sa ii dea un bilet scris de tine, sau fa rost de nr ei de telefon de la un coleg de-al ei
Stai calm! Gandeste-te poate poti sa vorbesti cu ea in timpul orelor daca in afara lor nu poti. Te duci si ii spui ca vrei sa vorbesti doar cu ea, chiar daca atunci e cu prietenele. Poate iesiti la un suc si o plimbare sa vorbiti mai multe sau sa vorbiti in fiecare zi pe hol cand ea iese.
Salut, ai 12 ani(+1/-1), la varsta asta, fetele incep sa devina atrase de baieti maturi. Daca nu iese din clasa incearca sa stai cu ea in pauze in clasa, si nu te purta copilaros cu ea. Ps, daca totusi nu reusesti nimic cu ea, nu dispera. sunt peste 2 miliarde de fete pe planeta asta, una sigur e pentru tine.
1)am 14 ani si ma comport matur mai matur decat ceilalti baieti iti spun sincer
2)nici o fata nu m-a placut niciodata
3)mie imi plc de ea imi ajunge o fata dar mai bine decat sa iubesc si sa isi bata joc de mine mai bine nu mai iubesc!
4)nu va fi nici o fata pentru mine asta iti garantez 100% fiindca nu ma va placea nimeni
5) ma considera ciudat fetele doar pentru ca sunt cuminte!
Scuze, fail-u meu cu matematica, ma gandeam la altceva.
Nu poti sa "nu mai iubesti", pentru. ca asta nu tine de tine tine de hormoni/creier(stiu, asta suge[sucks]) dar n-ai ce sa faci.
Vor fi si alte fete, oricum vei termina anul si daca nu-i spui fetei ce simti va pleca din scoala fara sa fi stiut vreodata. Peace
Uite,mie chiar imi plc prea mult de ea dar nu stiu ce sa fac sa nu renunt! ma poti ajuta?
Si sa stii ca daca imi pun ceva in minte chiar reusesc ca de ex sa nu ma mai indragostesc, poate venii o vreme in care eu sa controlez creierul si hormonii nu ei/el pe mine! si sa stii ca imi place prea mult de fata asta ca sa o las, ma gandesc sa ii duc un buchet de trandafiri si o scrisoare de valentine's day dar ma poti ajuta ce sa fac fiindca chiar nu vreau sa renunt la ea!
Mutubal întreabă: