Eu te inteleg.Iti propun sa il suni inapoi si zii:
-Salut sunt eu(numele)eu vreau doar sa-mi cer scuze daca te-am facut sa stai pe ginduri.Dar...eu vreau doar sa-ti spun ca am sentimente de dragoste fata de tine, pentru ca imi place de tine.
Ei si atunci vezi ce reactie va avea el.Nu-ti fa griji totul va fi ok.Pur si simplu trebuie sa fii si tu putin curajoasa, daca vrei sa aveti ceva.Nu te ingrijora, sa ai relatii nu e niciodata tirziu.Bafta!
I-am mai zis pe messenger de cateva ori ca nu ma mai baga in seama si el a ocolit raspunsul direct...l-am intrebat daca are pe altcineva si a zis ca nu si ca ma iubeste.Dar eu nu mai stiu ce sa cred.De vazut ne vedem rar de tot, dar urmatoarea data cand ne vedem voi fi indiferenta. Daca nu intru eu pe mess nu ma suna.Si toate probabil din cauza ca am parut prea usor abordabila.Crezi ca va merge treaba cu indiferenta? Sau e o cauza pierduta?
Indiferenta? Cauza pierduta? Hey stii ce cred eu sa faci,daca va vedeti inca o data nu fi indiferenta,du-te la el si spune-i:
-Vreau sa discut cu tine! Dar sa-i spui asta intr-un ton serios.
Ma rog in asa situatii el poate sa te intrebe "Ce vrei?",dar asta depinde cum el se comporta. Duceti-va undeva,hai sa zicem ca trebuie sa fiti numai voi doi.Ei si deja e treaba ta ce e sa faci,adica totul depinde de tine il intrebi:
-Asculta, eu totusi n-am inteles tie iti place de mine sau nu?
Ei atunci afli raspunsul mai usor(eu folosesc dialoguri pentru a te orienta mai bine), dar iti spun important e sa fii curajoasa daca vrei sa te intilnesti si sa ai relatii cu el.Pai nu mai stiu ce sa-ti ma zic. Daca ceva intrebari, intreaba prin mesaj.SUCCES!
Prin acelasi lucru am trecut si eu, il cautam intr-una si el nimic! ba chiar avea prietena cand se intalnise cu mine[tot un simplu sarut ]a fost si ne placeam mult...nu il mai cauta...greseala asta am facut-o si eu. daca te place te va cauta dupa un timp, eu cand am vazut ca nu ma baga in seama l-am tratat cu indiferentasi l-a durut, asta pentru ca ii placea de mine.si dupa o luna m-a cautat si suntem impreuna si in zi de astazi, avem 2 ani impreuna:* la fel iti doresc si tie! Bafta:* siiiiii nu pune la suflet, isi va da seama de greseala facuta mai tarziu! pentru ca gandeste-tenu il va tine o vesnicie o relatzie daca a avut-o cand s-a intalnit cu tine. fundita?
Remusopen întreabă: